ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Τα λαβράκια από την Γαλλία

Τα λαβράκια από την Γαλλία

28/10/2011
Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι ποδοσφαιρικός "παράδεισος" για εξέυρεση ταλέντων, όμως τούτο δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολη αγορά, αφού οι μεγάλες ομάδες της χώρας έχουν κάνει τα κουμάντα και έχουν μαζέψει την "αφρόκρεμα".
Πάντως, ευκαιρίες υπάρχουν, αρκεί να γίνει το κατάλληλο ψάξιμο και να υπάρξει κίνηση στο ανάλογο τάιμινγκ.
Ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει ορισμένες περιπτώσεις που θα μπορούσαν να αποδειχτούν ενδιαφέρουσες, αφού η αλήθεια είναι πως το γαλλικό μοντέλο ανέκαθεν του άρεσε και πάντα κοίταζε προς αυτή την κατεύθυνση.
Ψηλά στη λίστα των υπεύθυνων του τμήματος σκάουτινγκ βρίσκονται οι Εμπαγέ Νιάνγκ και Κουρτ Ζουμά, οι οποίοι είναι διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Τους δύο 17χρονους ποδοσφαιριστές τσέκαραν πρόσφατα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και οι άμεσοι συνεργάτες του, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς και Γιώργος Κοκολάκης.

Ο Εμπαγέ Μπαμπακάρ Νιάγκ αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός και θα κλείσει τα 17 τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Ανήκει στην Καέν και φέτος έχειεννιά συμμετοχές και ένα γκολ στο Σαμπιονά. Μέσα στο 2011 κλήθηκε και στην εθνική ομάδα της Γαλλίας κάτω των 21 ετών, έχει παίξει σε δύο ματς και έχει πετύχει ένα γκολ.
Ο Κουρτ Ζουμά έκλεισε πρόσφατα τα 17, είναι κεντρικός αμυντικός και αγωνίζεται στη Σεντ Ετιέν. Φέτος έχει παίξει σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ είναι 17 φορές διεθνής με την εθνική Νέων.

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου