ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μαντσίνι: «Μπορεί καλύτερα ο Τζόνσον»

Μαντσίνι: «Μπορεί καλύτερα ο Τζόνσον»

27/10/2011
Μαντσίνι: «Μπορεί καλύτερα ο Τζόνσον»
Παίκτης κλειδί στο ματς με τη Γουλβς (5-2) αποδείχτηκε ο Άνταμ Τζόνσον για τη Μάντσεστερ Σίτι με γκολ ασίστ και ωραίες ενέργειες, όμως ο Ιταλός τεχνικός του χρεώνει το δεύτερο γκολ των «λύκων» και πιστεύει ότι με περισσότερη δουλειά μπορεί να εξελιχθεί σε έναν ιδιαίτερα ποιοτικό μεσοεπιθετικό.

Ο Τζόνσον ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε για τη Σίτι, ενώ δύο λεπτά αργότερα με υπέροχη ασίστ τροφοδότησε τον Νασρί που έκανε το 2-1. Ο Μαντσίνι στάθηκε στην απόδοση του ποδοσφαιριστή του αναλύοντας τα υπέρ και τα κατά:

«Κάποιες φορές σκέφτεται, εντάξει σε αυτό το ματς πέτυχα ένα γκολ, είχα και ασίστ, οπότε όλα καλά. Πρέπει να λειτουργεί διαφορετικά όμως. Είναι νέος, μπορεί να βελτιωθεί πολύ ακόμη και τον πιστεύω. Θα έπρεπε να σκέφτεται ‘θέλω να πετύχω και άλλο γκολ να βγάλω και άλλες ασίστ και να γυρνώ να βοηθώ στην άμυνα’. Έχει τα προσόντα για να το πετύχει αυτό και αν το κάνει θα μπορεί σίγουρα να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ακραίους. Τα πήγε εξαιρετικά στο ματς, αλλά στο δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε δεν ακολούθησε τον αντίπαλό του».
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου