ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πρίγκιπας για ΠΑΟ, Κινέζοι για ΠΑΣ!

Πρίγκιπας για ΠΑΟ, Κινέζοι για ΠΑΣ!

 28/10/2011

Μετά τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, τώρα έχουμε και Κινέζους επιχειρηματίες για τον ΠΑΣ Γιάννινα!
Πρίγκιπας για ΠΑΟ, Κινέζοι για ΠΑΣ! Φαίνεται πως οι ξένοι επιχειρηματίες το έχουν πάρει. ζεστά το θέμα με την Ελλάδα. Ετσι, μετά το επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό, σειρά παίρνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με πληροφορίες του sday.gr, μια ομάδα Κινέζων επιχειρηματιών, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και είχαν εμπλοκή στο παρελθόν στο θέμα της αγοράς του λιμανιού του Αστακού, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να χτίσουν από κοινού με τον Γιώργο Χριστοβασίλη το νέο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η συγκεκριμένη ομάδα επιχειρηματιών  επιθυμεί να επενδύσει στη χώρα μας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΠΑΣ Γιάννινα και η δυναμική που έχει τους κέντρισε το ενδιαφέρον. Μάλιστα, οι ίδιες «πηγές» αναφέρουν πως ήδη έχει γίνει επαφή με τον πρόεδρο των Ηπειρωτών για το θέμα του γηπέδου, με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να είναι ασφαλώς θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όπως προκύπτει, αν οι Κινέζοι δραστηριοποιηθούν στο γήπεδο του ΠΑΣ και ρίξουν χρήματα προκειμένου να χτιστεί το «παλατάκι» των Ιωαννίνων, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αγοράσουν και μετοχές της ΠΑΕ και να αποτελέσουν έναν πολύ ισχυρό συμπαίκτη στο πλευρό του Γιώργου Χριστοβασίλη. Μέσα στις μέρες αναμένονται εξελίξεις, αλλά και η επίσημη τοποθέτηση είτε του ίδιου του Χριστοβασίλη, είτε κάποιου μέλους της ΠΑΕ γι' αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, που ενδέχεται να αλλάξει την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα.
Πηγή: Sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου