ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Premier League: Chelsea – Arsenal 3-5 (video)


Premier League: Chelsea – Arsenal 3-5 (video)

29/10/2011


Στο ντέρμπι του Λονδίνου και σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Premier League, η Arsenal, σε ένα ματς με ανατροπές και πολλά γκολ, νίκησε με 3-5 την Chelsea στο «Stamford Bridge». Τα τέρματα της ομάδας του Villas-Boas σημείωσαν οι Lampard στο 14’, Terry στο 45’ και Juan Mata στο 80’, ενώ για την Arsenal βρήκαν δίχτυα οι Van Persie στο 36’, στο 85′ και στο 90+2′, Clarindo Andre Santos στο 49’ και Walcott στο 55’.


Chelsea Arsenal videoΔυνατά ξεκίνησε τον αγώνα η Chelsea, η οποία έχασε μια ευκαιρία με τον Torres, για να «απαντήσουν» άμεσα οι φιλοξενούμενοι με τους Gervinho και Van Persie. Τελικά στο 14’ οι παίκτες του Andre Villas-Boas πήραν το προβάδισμα με τον Frank Lampard. Η Arsenal στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα, φτάνοντας δικαίως στην ισοφάριση στο 36’ με τον Van Persie να νικάει τον Cech. Πάνω-κάτω έπειτα η μπάλα με καλό ρυθμό στο παιχνίδι και την Chelsea να καταφέρνει ακριβώς στο φινάλε του πρώτου μέρους (45’) να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα με τον John Terry.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Arsenal, οι οποίοι μόλις στο 49’ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Clarindo Andre Santos. Με ανεβασμένη την ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 55’ κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με τον Theo Walcott. Ο Villas-Boas βλέποντας να παίρνει αρνητική τροπή το παιχνίδι, πέρασε ως αλλαγή στο 62’ τον Malouda. Στο 72’ ο τεχνικός των «μπλε» ενίσχυσε την επιθετική του γραμμή με τον Lukaku, θέλοντας να φέρει το ματς στα ίσα. Η αγωνιστική άνοδος της Chelsea απέδωσε τελικά καρπούς στο 80’ με τον Juan Mata να διαμορφώνει με σουτ το 3-3. Η Arsenal όμως δεν πτοήθηκε, βγήκε ξανά στην επίθεση και στο 85’ έκανε το 3-4 με τον Van Persie, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση. Ο Ολλανδός δεν είχε πει όμως την τελευταία του λέξη και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων χτύπησε για τρίτη φορά γράφοντας το τελικό 3-5.
Οι συνθέσεις:
Chelsea: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Ramires (72′ Lukaku), Mikel (76′ Meireles), Lampard, Mata, Sturridge (62′ Malouda), Torres
Arsenal: Szczesny, Djourou (75′ Jenkinson), Mertesacker, Koscielny, Andre Santos, Ramsey, Song, Arteta, Walcott (79′ Rosicky), van Persie, Gervinho (88′ Vermaelen)
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Chelsea – Arsenal 3-5



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου