Ο Γιώργος Πρίντεζης μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη σήμαναν την αντεπίθεση και τελικά έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Θρύλου στη νίκη επί της Φενέρ, ωστόσο στις δηλώσεις του ο Έλληνας φόργουορντ δε στάθηκε καθόλου στη δική τουν απόδοση, όσο στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

«Σίγουρα, έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα, η ομάδα είναι πολύ νέα. Είδαμε πως η πεντάδα με την οποία τελειώσαμε είχε μέσα τον Κατσίβελη, που δεν είναι καν 20 ετών. Πρέπει να κοντρολάρουμε όλοι μας τον εαυτό μας και να βγάλουμε στο γήπεδο ό,τι κάνουμε προπονήσεις. Ξεκινήσαμε στη φετινή Ευρωλίγκα με ήττα. Κακά τα ψέματα, όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολα. Μας περιμένουν δύο εκτός έδρας παιχνίδια και η νίκη σήμερα (28/10) ήταν μονόδρομος για εμάς, εξ ου και μπήκαμε αγχωμένα».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού από την ομάδα, πρόσθεσε: «Να περιμένει ενθουσιασμό, ενέργεια, να παίζουμε ως ομάδα, κάτι που είχε να κάνει πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός। Κανείς δεν κοιτάει τα στατιστικά του, το μόνο που θέλουμε είναι στο τέλος να κερδίζουμε. Είναι σημαντικό επίσης να είναι ο κόσμος στο πλευρό μας, να μας βοηθάει να κερδίζουμε».



www.thrylos.gr