ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ερευνάται εμπλοκή του Κούπερ σε στημένα!

Ερευνάται εμπλοκή του Κούπερ σε στημένα!

28/10/2011 Κλήση στις ισπανικές αρχές για να ζητήσουν κατάθεση από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ σχετικά με πιθανή εμπλοκή του σε δίκτυο που έστηνε παιχνίδια προς όφελος του στοιχήματος απέστειλαν οι εισαγγελικές αρχές της Νάπολι.

Οι εισαγγελείς Ροζάριο Καντέλμον, Πιερπάολο Φιλιπέλι και Κλαούντιο Σιραγκούσα θέλουν να ανακρίνουν τον Αργεντινό πρώην προπονητή του Άρη και πλέον της Ράσινγκ Σανταντέρ, καθώς φέρεται να προκύπτουν στοιχεία περί επαφών του με μέλη της μαφίας στην πόλη της νότιας Ιταλίας. Ο Κούπερ, που δούλεψε στη Serie A σε Ίντερ και Πάρμα, φέρεται σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ να έδωσε πληροφορίες για δύο ματς του πρωταθλήματος Ισπανίας και δύο του πρωταθλήματος Αργεντινής της σεζόν 2006/07.

Οι ιταλικές αρχές ερευνούν τη συμμετοχή οικογενειών της «Καμόρα» σε δίκτυο που έστηνε αγώνες. Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια αρχικά τον Ιούνιο από τις εισαγγελικές αρχές της Κρεμόνα, που προχώρησαν σε 16 συλλήψεις ατόμων που συμμετείχαν σε παράνομες δραστηριότητες, ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές. Ως ύποπτα από τις ιταλικές αρχές έχουν χαρακτηριστεί 150 παιχνίδια, στη Serie Α, στην Ισπανία και σε άλλα πρωταθλήματα, στα οποία παρουσιάστηκαν περίεργα πονταρίσματα

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου