ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Κατασκοπεύοντας το Μαρούσι

ΙΒΚΟΒΙΤΣ
28/10/11

Προπόνηση είχαν σήμερα το απόγευμα οι ερυθρόλευκοι στο ΣΕΦ, κυρίως για αποκατάσταση και αποθεραπεία απο το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης.

Μετά την, πραγματικά σπουδαία, νίκη απέναντι στη Φενέρ, η οποία ήρθε με παλικαρίσιο τρόπο, στον Ολυμπιακό κοιτάνε την αναμέτρησης της Κυριακής για την Α1, οπου φιλοξενούν το Μαρούσι.

Κανονικά στην προπόνηση με τους υπόλοιπους, συμμετείχε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που το απασχολούσε και παρά το σφίξιμο που νιώθει στη μέση, δε μοιάζει να είναι κάτι το ανησυχητικό. Ο Κέιλιν Λούκας, προπονείται κανονικά κι αυτός με την υπόλοιπη ομάδα.

Το Σάββατο, έχει προγραμματιστεί προπόνηση, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα δουν σε βίντεο το Μαρούσι. Το δύστυχο της υπόθεσης, είναι πως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, δε μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα, αφου η ομάδα των Βορείων προαστίων, δεν μπορέι να χρησιμοποιήσει τους ξένους της, αφου εκκρεμεί ποινή απο την FIBA για οφειλή στο Χόμαν.

Ως εκ τούτου, στο αγώνα της Κυριακής που θα ξεκινήσει στις 12:30 το μεσημέρι, το Μαρούσι αναμένεται να κατέβει με αρκετούς Έλληνες αλλά και πιτσιρικάδες απο το εφηβικό τμήμα του συλλόγου.

Ουδέν κακόν, αμιγές καλού…

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου