ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

"Μακράν, Ολυμπιακός!"

"Μακράν, Ολυμπιακός!"

Ο Γιώργος Χατζάρας ήταν αφοπλιστικός σε ερώτηση για το ποια είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα!
Ο 58άχρονος προπονητής μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM και είπε τα πράγματα με το όνομά τους, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι, μακράν, η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.
Ο Έλληνας τεχνικός είπε συγκεκριμένα:

Για την καλύτερη ομάδα του ελληνικού Πρωταθλήματος: "Αυτός που έχει τα περισσότερα εφόδια, από άποψη διοίκησης, παικτών, φιλάθλων, γηπέδου, είναι ο Ολυμπιακός μακράν από όλους. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ μπορούν να παλέψουν επί ίσοις όροις για τη δεύτερη θέση".

Για κάποιον Έλληνα παίκτη που έχει ξεχωρίσει: "Τον Τάτο έχω ξεχωρίσει, που τον γνώριζα από το Χαϊδάρι και ήξερα πως ήταν ταλέντο. Έχει κάτι δημιουργικό που λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με στεναχωρεί , όμως, το γεγονός ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή έχει πολλούς ξένους και αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ σε καιρούς οικονομικής κρίσης. Είναι το πιο αρνητικό που βλέπω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και η Ξάνθη δεν είναι κακή ομάδα, αλλά εκεί δεν έχουν τόσο υπομονή –ειδικά- με τους προπονητές που τους αλλάζουν πολύ εύκολα. Αυτή τη στιγμή για να βγουν νέοι Έλληνες προπονητές και παίκτες θα πρέπει να έχεις καλή διοίκηση. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν υπάρχει “σχολή παραγόντων”".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου