ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Τα εύσημα από Βίλας-Μπόας

Τα εύσημα από Βίλας-Μπόας

27/10/2011
Τα εύσημα από Βίλας-Μπόας
Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Αντρέ Βίλας Μπόας μετά τη νίκη πρόκριση της Τσέλσι στην παράταση επί της Έβερτον εκτός έδρας για το Κάρλινγκ Καπ. Ο λόγος ήταν ότι οι «μπλε» για ακόμη μία φορά έμειναν με παίκτη λιγότερο νωρίς στην αναμέτρηση.

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδας που βρέθηκε βασικός κάτω από την εστία των Λονδρέζων αποβλήθηκε στο 58΄ και άφησε τους συμπαίκτες του να προσπαθούν στα δύσκολα με αριθμητικό μειονέκτημα. Η Τσέλσι κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση και όταν στο δεύτερο ημίχρονο του έξτρα χρόνου αποβλήθηκε ο Ντρέντε για τα «ζαχαρωτά», η Τσέλσι κατάφερε να φτάσει στη νίκη στο 116΄!

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε έτσι την ικανοποίησή του για τη μαχητικότητα των παικτών του: «Ήμασταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και δείξαμε χαρακτήρα. Για άλλη μία φορά δυστυχώς μείναμε με 10 παίκτες και τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Δεν είχαμε εξαρχής καλή κλήρωση, αφού η Έβερτον στην έδρα της είναι πολύ καλή ομάδα. Δείξαμε όμως θέληση και πάθος να προκριθούμε και τα καταφέραμε. Μου άρεσε η συμπεριφορά της ομάδας όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο».
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου