ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ηγέτης Σουάρες

27/10/2011
Ηγέτης Σουάρες
Με δύο γκολ του εκπληκτικού Λουίς Σουάρες στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από την Στόουκ στο ημίχρονο και να επικρατήσει με 2-1. Πήρε έτσι την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κάρλινγκ Καπ.

Α’ Ημίχρονο

Πολύ καλός ο ρυθμός από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο με τους δύο αντιπάλους να έχουν το μυαλό τους στο σκοράρισμα. Μόλις στο 8’ ο Τζόουνς βρέθηκε πολύ κοντά να ανοίξει στο σκορ, αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο για τους γηπεδούχους.

Στο 11’ ο Σόρενσεν απέκρουσε το δυνατό σουτ του Κάρολ με τον Σουάρες να παίρνει το ριμπάουντ αλλά να σουτάρει άουτ. Ο πορτιέρο των γηπεδούχων αντέδρασε εξαιρετικά και στο σουτ του Ουρουγουανού επιθετικού στο 23’.

Οι «κόκκινοι» όμως στο 44’ πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη, αφού από κακό υπολογισμό του Κόατς, ο Γουόλτερς μπήκε στην περιοχή του Ρέινα και η μπάλα αφού βρήκε και στο κεφάλι του Τζόουνς κατέληξε στα δίχτυα του Ισπανού πορτιέρο για το 1-0.

Β’ Ημίχρονο

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Σουάρες όμως με μία μαγική ενέργεια έφερε το ματς στα ίσια. Πήρε την μπάλα στα αριστερά, ντρίμπλαρε τον Ράιαν Σότον και σούταρε με δύναμη για το 1-1 στο 54’.

Οι «κόκκινοι» βγήκαν μαζικά στην επίθεση και αφού πρώτα ο Μπέλαμι βρήκε… δοκάρι, ο Σουάρες με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 85’ χάρισε στη Λίβερπουλ την πρόκριση με 2-1.

Στόουκ – Λίβερπουλ

Στόουκ: Σόρενσεν, Χατ, Σόουκρος, Γούντγκεϊτ, Γουίλσον, Σότον, Ντέλαπ, Γουίλαν, Εθέρινγκτον, Τζόουνς, Γουόλτερς
Πάγκος: Νας, Ντιαό, Πέναντ, Άπσον, Κράουτς, Ζερόμ, Παλάσιος

Λίβερπουλ: Ρέινα, Κέλι, Άγκερ, Κόατς, Κάραγκερ, Λούκας, Σπίαρινγκ, Χέντερσον, Μάξι, Κάρολ, Σουάρες
Πάγκος: Ντόνι, Αουρέλιο, Μπέλαμι, Κάουτ, Άνταμ, Σκρτελ, Φλάναγκαν
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου