ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Υπομονή για την απάντηση του Μέλμπεργκ

Υπομονή για την απάντηση του Μέλμπεργκ

Στον Ολυμπιακό κάνουν υπομονή για την απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ και ζητούν να κάνει το ίδιο και ο κόσμος. Δεν έχει δώσει η διοίκηση τελεσίγραφο στον παίκτη και περιμένει την απόφαση του.
Είναι γεγονός πως το ενδεχόμενο παραμονής ή όχι του Όλοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό έχει, πλέον, κουράσει. Το τριετές συμβόλαιο του Σουηδού στόπερ με τους ερυθρόλευκους ολοκληρώθηκε φέτος, έχοντας ετήσια αμοιβή 1.500.000 ευρώ καθαρά, δίχως την εφορία. Η διοίκηση όντας απόλυτα ευχαριστημένη τόσο από την αγωνιστική παρουσία του Σκανδιναβού αμυντικού στην ομάδα, όσο και από την άριστη επαγγελματική του συμπεριφορά, του έκανε πρόταση ανανέωσης, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την ικανοποίηση και τον σεβασμό της προς τον ποδοσφαιριστή.
Η πρόταση των Νταμπλούχων Ελλάδας ήταν και είναι για μονοετές συμβόλαιο, αλλά με μείωση στις οικονομικές του αποδοχές, καθώς η πειραϊκή ΠΑΕ έριξε το κασέ του κοντά στο 1.000.000 ευρώ, με το σκεπτικό, βέβαια, πως και ο παίκτης, πλέον, έχει μεγαλώσει, καθώς φτάνει στα 35 του χρόνια (3/9/1977). Η προσφορά της διοίκησης, ελαφρώς, δυσαρέστησε τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος περίμενε όχι μόνο να μην πέσουν οι αποδοχές του, αλλά και διετή συμφωνία.

Κάπου εκεί οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές "πάγωσαν", αλλά ύστερα από την συνάντηση μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Όλοφ Μέλμπεργκ, τα πράγματα βελτιώθηκαν. Ο Σουηδός στόπερ, βέβαια, δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με την ομάδα, καθώς έχει ζητήσει παράταση ώστε να πάρει την απόφαση του με την ησυχία του.

Δεν είναι σίγουρος ακόμη για το ακριβώς θέλει να κάνει και παραμένει σκεπτικός για την απάντηση που θα δώσει, αν και όπως φαίνεται δείχνει να καταλήγει στο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Κάτι, όμως, τον απασχολεί, καθώς έκανε εντύπωση ένας πρόσφατος σχολιασμός του για το θέμα: "Μάλλον θα ανανεώσω, αλλά δεν το αισθάνομαι".

Από τον Ολυμπιακό, βέβαια, αυτό που τονίζουν είναι πως κάνουν υπομονή με την περίπτωση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού και δεν βιάζονται, ζητώντας από τον φίλαθλο κόσμο να κάνει το ίδιο: υπομονή! Επισημαίνουν, μάλιστα, πως δεν έχουν δώσει τελεσίγραφο στον Σκανδιναβό στόπερ, ούτε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο ώστε για να απαντήσει και περιμένουν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου