ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

LIGUE 1...ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΙΣΟΚΟ,ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΝΤΡΑΧΤ


31/5/2012

«Παζάρια» Νάπολι-Λιόν για Σισοκό!

«Παζάρια» Νάπολι-Λιόν για Σισοκό!

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι διαπραγματεύσεις της Λιόν με τη Νάπολι, για την παραχώρηση του Αλί Σισοκό.

Η ιταλική ομάδα, σύμφωνα με την «Equipe», φέρεται να έχει καταθέσει στους «λιονέ» επίσημη πρόταση ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ για τον Γάλλο αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014, ωστόσο η ρήτρα του είναι στα εννιά εκατομμύρια.

Ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολάς, φέρεται να είναι θετικός στο να παραχωρήσει τον Σισοκό στη Νάπολι, κοντά στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, με την ομάδα της νότιας Ιταλίας να ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα κυμαίνεται στα 7-7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Από το 2009 ανήκει ο Αλί Σισοκό στο δυναμικό της Λιόν, η οποία είχε ξοδέψει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Πόρτο.

Τη φετινή σεζόν, ο Γάλλος αμυντικός μετρούσε συνολικά 48 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, με τη φανέλα των «λιονέ».

Δεν κρατάει Τζαβέλλα η Μονακό!

Δεν κρατάει Τζαβέλλα η Μονακό!

Στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναμένεται να επιστρέψει ο Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς η Μονακό, στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός, δεν προτίθεται να κάνει χρήση της οψιόν για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «nicematin.com» η διοίκηση των Μονεγάσκων θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε δύο νεαρούς παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον Έλληνα διεθνή, τους Λαϊβίν Κουρζαβά και Φλοριάν Πιντό.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μετακόμισε τον Ιανουάριο στη Μονακό, ως δανεικός από την Άιντραχτ, μετρώντας 14 συμμετοχές και ένα τέρμα στη Ligue 2.

Εφόσον οι Μονεγάσκοι δεν πρόκειται να κάνουν χρήση της οψιόν για να αποκτήσουν τον Έλληνα διεθνή, τότε θα επιστρέψει στην ομάδα της Φρανκφούρτης, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου