ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

BUNDESLIGA...ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΕΝΕΙ Ο ΟΒΟΜΟΓΕΛΑ,ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΜΗ,ΤΖΕΚΟ...ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ,ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ

31/5/2012

Ανανέωσε με Ντόρτμουντ ο Οβομογέλα

Ανανέωσε με Ντόρτμουντ ο Οβομογέλα
Με τη φανέλα της Ντόρτμουντ θα αγωνίζεται, τουλάχιστον, για ένα ακόμα χρόνο ο Πατρίκ Οβομογέλα, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους. Στη Βεστφαλία θα παραμείνει και ο τερματοφύλακας Μιτς Λάνγκερακ, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2016.

Ο 32χρονος πρώην διεθνής, βρίσκεται στους πρωταθλητές Γερμανίας από το 2008 και έχει αγωνιστεί σε 76 παιχνίδια στη Bundesliga, ενώ τη σεζόν που τελείωσε μέτρησε 11 συμμετοχές. Σίγουρα, η είδηση προκάλεσε ιδιαίτερη χαρά στον δεξιό μπακ, που αυτή την περίοδο αναρρώνει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

«Εγώ και η Ντόρτμουντ ανέκαθεν ταιριάζαμε πάρα πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου δείχνει την εμπιστοσύνη της, παρά το γεγονός κάποιων άτυχων τραυματισμών και ανυπομονώ για την έναρξη της πέμπτης μου σεζόν στο σύλλογο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Οβομογέλα μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Από την άλλη πλευρά, ο 22χρονος γκολκίπερ πραγματοποίησε δύο συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα και η διοίκηση της Ντόρτμουντ επενδύει στο μέλλον του. Ο Αυστραλός είχε πάρει μεταγραφή το 2010 και, μάλιστα, φέτος αγωνίστηκε και στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο Βαιντερφέλερ είχε τραυματιστεί.

Δεν το κουνάει από τη Βρέμη ο Παπασταθόπουλος

Δεν το κουνάει από τη Βρέμη ο Παπασταθόπουλος
Την απόφαση να παραμείνει στη Βέρντερ Βρέμης πήρε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο διεθνής στόπερ βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους, όμως εκείνος δεν επιθυμεί να «πουλήσει» τη γερμανική ομάδα που έδωσε γη και ύδωρ για να τον διατηρήσει στο δυναμικό του Τόμας Σάαφ.

Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του 23χρονου παίκτη και έδωσαν 4,8 εκατ. ευρώ στην Τζένοα.

Όταν έληξε η σεζόν στην Bundesliga ο Παπασταθόπουλος ζήτησε αύξηση αποδοχών και πλέον έχει το τρίτο μεγαλύτερο συμβόλαιο στη Βέρντερ.

Οι ετήσιες αποδοχές του ανέρχονται πλέον στο 1,5 εκατ. ευρώ (έπαιρνε 800 χιλιάρικα), με τη συμφωνία να έχει ισχύ μέχρι το 2016 και ξεπερνάει κατά 400.000 ευρώ τον Γιώργο Σαμαρά που παίζει στη Σέλτικ!

Τη φετινή σεζόν ο Παπασταθόπουλος έπαιξε σε 31 ματς και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ σε 2947 λεπτά συμμευτοχών.

Δεν βιάζεται για Τζέκο η Μπάγερν


Δεν βιάζεται για Τζέκο η Μπάγερν
H Μπάγερν Μονάχου δεν πρόκειται να βιαστεί προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον Έντιν Τζέκο, όπως γνωστοποίησε ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών Κρίστιαν Νέρλιγκερ.

Με βάση τα ρεπορτάζ ο Βόσνιος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος της Μπάγερν στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Παρόλα αυτά η γερμανική πλευρά μέσω του Κρίστιαν Νέρλιγκερ δηλώνει πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

«Δεν βρισκόμαστε υπό πίεση για το συγκεκριμένο θέμα και δεν έχουμε λόγο να βιαζόμαστε» ενώ απαντώντας στα ρεπορτάζ που αναφέρουν πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει ήδη με την Μπάγερν τόνισε πως «απλά αυτά τα ρεπορτάζ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

«Δεν θέλουμε τον Μπερμπάτοφ»

«Δεν θέλουμε τον Μπερμπάτοφ»
Τις φήμες που ήθελαν τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να ενδιαφέρεται για το Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ διέψευσε με δηλώσεις του στη «Rheinische Post» ο εκτελεστικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Βόλφγανγκ Χολτζχάουερ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτιαξε το όνομα του στις «ασπιρίνες», όπου έμεινε 5 χρόνια και σε 154 εμφανίσεις σημείωσε 69 γκολ. Φέτος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «κόκκινους διαβόλους» και τα δημοσιεύματα μιλούσαν για επιστροφή του στη Λεβερκούζεν.

Όμως, ο Χολτζχάουερ ήταν κατηγορηματικός: «Αναζητούμε έναν επιθετικό, ο οποίο θα «ταιριάξει» με το Στέφαν Κίσλινγκ. Παρ’ όλα αυτά ο Μπερμπάτοφ δεν είναι στις επιλογές μας», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Διατηρούμε ακόμα καλές σχέσεις μαζί του, αλλά θα κινηθούμε για την απόκτησή του μόνο στην περίπτωση που είναι ελεύθερος», αφήνοντας ένα μικρό «παραθυράκι» να στραφούν στον 31χρονο.

Τη φετινή σεζόν ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είχε μόλις 12 συμμετοχές στη Πρέμιερ Λιγκ, με τις 7 από αυτές να προέρχονται από τον πάγκο. Ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του έχουν εκφράσει Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ και Λάτσιο.
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου