ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ.

Ο Γιώργος Δαρίβας παρέμεινε πρόεδρος του συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού. Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Πιάνουν δουλειά οι άσοι του παρελθόντος του Ολυμπιακού! Άμεσα συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Βετεράνων του Ολυμπιακού. Την Τρίτη (29/5), μία ημέρα μετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Σύνδεσμος Βετεράνων συνεδρίασε για να πιάσει άμεσα δουλειά.
Όπως προέκυψε, λοιπόν, από τη συνεδρίαση αυτή, πρόεδρος παρέμεινε ο Γιώργος Δαρίβας. Πρώτος αντιπρόεδρος είναι ο Μίμης Στεφανάκος, δεύτερος αντιπρόεδρος ο Γιάννης Γκαϊτατζής, γενικός γραμματέας ο Αντώνης Γλύκας και ταμίας ο Θανάσης Αγγελής.

Από εκεί και πέρα, έφορος Λέσχης είναι ο Γιώργος Κωττάκης, έφοροι Δημοσίων Σχέσεων οι Νίκος Μαργιόλης και Γιάννης Λάλας, έφορος Υγείας ο Στέλιος Μπέσης και έφορος διαχείρισης εισιτηρίων και προσκλήσεων ο Χρήστος Καλτσάς. Μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι οι Σωτήρης Γκαβέζος και Αλέκος Κτενάς, ενώ προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας των Βετεράνων θα είναι ο Αντώνης Τζανετουλάκος.

Σε ό,τι αφορά την εξελεγκτική επιτροπή, τώρα, πρόεδρος είναι ο Ανδρέας Μπονόβας, γραμματέας ο Βασίλης Σορώτος και μέλος ο Δημήτρης Βασιλειάδης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου