ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Στην Όρντουσπορ ο Μόνχε!

Στην Όρντουσπορ ο Μόνχε!

Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βισέντε Μόνχε, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Όρντουσπορ, με τον Ολυμπιακό να αποκομίζει οικονομικό όφελος.
Ο Βισέντε Μόνχε μπορεί να είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2013, ωστόσο δεν υπολογιζόταν από την πειραϊκή ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ελληνικών ομάδων, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρος πως δεν θα άφηνε ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Η πρόταση της Όρντουσπορ, που ψώνισε τον περασμένο Γενάρη από την πειραϊκή ομάδα (σ.σ. απέκτησε δανεικό τον Φρανθίσκο Χαβίτο για ένα εξάμηνο), ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Αργά το βράδυ της Τρίτης (29/5), η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 31άχρονου (21/6/1981) ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Όρντουσπορ, με τον Ολυμπιακό να αποκομίζει οικονομικό όφελος, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό.

"Εϊμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ίδια ομάδα με έναν προπονητή, μεγάλο δάσκαλο, όπως είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Μίλησα με τον πρόεδρο και μου εξήγησε πως ο μεγάλος στόχος για τη νέα σεζόν είναι η έξοδος στην Ευρώπη", δήλωσε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής στην επίσημη ιστοσελίδα της Όρντουσπορ, που ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Μόνχε αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του προπονητή. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, πάντως, ο Αργεντινός τεχνικός όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην τουρκική ομάδα. Η διοίκηση της Όρντουσπορ ικανοποίησε μία μεταγραφική του επιθυμία, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Νεντίμ Τουρκμέν, ο οποίος υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι ο 31άχρονος Μόνχε αποτέλεσε θερμή μεταγραφική εισήγηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Βισέντε Μόνχε αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου τον Οκτώβριο του 2011, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην πειραϊκή ομάδα. Ωστόσο, ο Αργεντινός εξτρέμ κατέκτησε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, την οποία φόρεσε σε έντεκα επίσημα παιχνίδια σε Πρωτάθλημα (εννέα) και Κύπελλο (δύο), με απολογισμό δύο ασίστ, ενώ στην Ευρώπη θυμίζουμε πως δεν είχε δηλωθεί στη λίστα της ομάδας. Πλεον, η αποχώρηση του Μόνχε άδειασε μία θέση ξένου στον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου