ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ,ΕΜΡΕ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.,ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,ΜΕΣΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ

ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ,ΕΜΡΕ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.,ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,ΜΕΣΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ

29/5/2012

Προ των πυλών της Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε


Προ των πυλών της Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε

Ως τον επικρατέστερο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αθλέτικ Μπιλμπάο παρουσιάζουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον άλλο υποψήφιο, Χοσέ Αντόνιο Θιγάντα, όταν αποτελέσει παρελθόν ο Μαρσέλο Μπιέλσα.

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, από την διοίκηση της ομάδας μπορεί να δηλώνουν ότι δεν τίθεται θέμα Μπιέλσα, ωστόσο όλοι στη χώρα των Βάσκων γνωρίζουν καλά ότι στην επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Αργεντινός προπονητής δύσκολα θα κάθεται στον πάγκο.

Οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του Μπιέλσα από την ομάδα, με το «πλάνο της επόμενης ημέρας» να προχωρά άμεσα.

«Ροχιμπλάνκο» ο Εμρέ


«Ροχιμπλάνκο» ο Εμρέ
Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Εμρέ. Ο Τούρκος μέσος, έμεινε ελεύθερος από την Φενερμπαχτσέ και έτσι οι «ροχιμπλάνκος» δεν έχασαν την ευκαιρία να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Αυτός θα είναι ο πέμπτος ποδοσφαιρικός σταθμός της καριέρας του 31χρονου Τούρκου, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στις Γαλατασαράι, Ίντερ, Νιούκαστλ και Φενέρμπαχτσε, ενώ με την εθνική Τουρκίας έχει αγωνιστεί 71 φορές, με την οποία πανηγύρισε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.

Ο Εμρέ θα βρεθεί την Πέμπτη στην Μαδρίτη, προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το διετές του συμβόλαιο.

«Ελ κλάσικο» μάχη για Ιβάνοβιτς

«Ελ κλάσικο» μάχη για Ιβάνοβιτς
Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, με μερίδα του αγγλικού Τύπου να κάνει λόγο για απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο να προσφέρει 15 εκατ. λίρες στην Τσέλσι για να τον αποκτήσει, την ώρα που και οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζονται για τη δική τους κίνηση.

Η «Daily Mail» έχει αποκαλύψει από τα μέσα Μαΐου την πρόθεση της Ρεάλ να χτυπήσει την πόρτα της Τσέλσι, με τα πρώτα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για πρόταση που θα φτάνει στα 15 εκατ. λίρες για τον Σέρβο αμυντικό.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εκτιμά ιδιαίτερα τις δυνατότητες του Ιβάνοβιτς και τον θέλει στο ρόστερ των «μερένχες».

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δείχνει να παίζει μόνος του, αφού και η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον δεξιό οπισθοφύλακα. Οι Καταλανοί ψάχνουν για κεντρικό αμυντικό, με τον Τιάγκο Σίλβα να αποτελεί επίσης στόχο, ενώ ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας με την ίδια επιτυχία.

Όλα αυτά, την ώρα που η Τσέλσι τον θεωρεί απαραίτητο για το ρόστερ της και δεν θα συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση κάτω των 23 εκατομμυρίων.

«Πέθαναν» τον Μέσι στο Twitter!


«Πέθαναν» τον Μέσι στο Twitter!
Ένα tweet ήταν αρκετό για να προκαλέσει παγκόσμιο σοκ στους ποδοσφαιρόφιλους! Το τηλεοπτικό κανάλι, FOX Sports Norte, ανακοίνωσε το θάνατο του Μέσι, μέσω του λογαριασμού που έχει στο twitter! Τελικα αποδειχθηκε πως ηταν φαρσα απο χακερ το γεγονος.
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου