ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΦΗΝΑ ΓΙΑ ΜΟΟΥΡΑ,ΖΕΜΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΜΑ,ΘΕΛΟΥΝ ΡΑΜΙΡΕΖ,ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΦ

31/5/2012

«Σφήνα» της Ίντερ για Λούκας Μόουρα

«Σφήνα» της Ίντερ για Λούκας Μόουρα
Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Λούκας Μόουρα φέρεται να έχει καταθέσει η Ίντερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» υποστηρίζει ότι ο σύλλογος του Μιλάνου προσφέρει 19 εκατ. ευρώ στην Ίντερ για να πάρει τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ενδιαφέρον της «βασίλισσας» είχε επιβεβαιώσει την περασμένη εβδομάδα ο Ζοσέ Μουρίνιο, όταν βρέθηκε στη Γερμανία και παρακολούθησε από κοντά τον Βραζιλιάνο χαφ κόντρα στη Δανία.

Όσον αφορά την Ίντερ, ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Εζεκιέλ Λαβέτσι που πλησιάζει στη Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο Ζέμαν θα πάει στη Ρόμα»


«Ο Ζέμαν θα πάει στη Ρόμα»
Την επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρόμα από τον Ζντένεκ Ζέμαν προανήγγειλε ο Ντανιέλε Σεμπαστιάνι, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Mana Mana Sport». Ο Τσέχος τεχνικός αναμένεται να διαδεχθεί τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί από τον πάγκο των «τζιαλορόσι».

«Ο Ζέμαν θα πάει στη Ρόμα, αλλά θα αφήσει ένα κομμάτι της καρδιάς του εδώ. Ήταν αναπόφευκτο ότι θα αποφασίσει να αναλάβει τη Ρόμα, επειδή είναι μια δελεαστική ευκαιρία για εκείνον να επιστρέψει στην πρωτεύουσα», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Πεσκάρα και πρόσθεσε:

«Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα με κρατούσε ενήμερο για όλες τις προσφορές που είχε λάβει και εκείνες που είχε απορρίψει. Ωστόσο, όταν του τηλεφώνησε η Ρόμα ήξερα ότι δεν θα δώσει την ίδια απάντηση».

Περιζήτητος ο Ραμίρεζ


Περιζήτητος ο Ραμίρεζ
Πολλοί είναι οι μνηστήρες που εμφανίζονται για τον Γκαστόν Ραμίρες της Μπολόνια. Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζέρ του Πάμπλο Μπενακούρ, οι Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι έχουν ήδη ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, χωρία να είναι οι μοναδικές υποψήφιες.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου για να ρωτήσουν για τον Γκαστόν. Υπάρχει όμως και μία ενδιαφέρουσα προσφορά από την Βόλφσμπουργκ όπως επίσης και από μία μεγάλη ισπανική ομάδα» αποκάλυψε και συνέχισε λέγοντας πως «λαμβάνοντας υπόψη τις προσφορές που έχουμε στα χέρια μας, νομίζω πως ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να φύγει από την Μπολόνια αυτό το καλοκαίρι».

Τέλος αναφέρθηκε και στο ποιος διαχειρίζεται τα δικαιώματα του 21χονου μέσου.

«Πρέπει να επισημάνω πως αυτή την στιγμή υπάρχουν αρκετοί μάνατζερς που εκπροσωπούν τον παίκτη αλλά από την 1η Ιουνίου θα έχω εξ ολοκλήρου τα δικαιώματά του» συμπλήρωσε.

«Έκλεισε» Πάντεφ η Νάπολι

«Έκλεισε» Πάντεφ η Νάπολι
Στη Νάπολι ανήκει πλέον ο Γκόραν Πάντεφ, αφού οι «παρτενοπέι» ήρθαν σε συμφωνία με την Ίντερ για την παραμονή του Σκοπιανού επιθετικού στο Σαν Πάολο.

Ο διεθνής φορ είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι και η διοίκηση θέλησε να ενεργοποιήσει την οψιόν των 8 εκατ. ευρώ που είχε συμφωνηθεί με τους «νερατζούρι».

Όπως αναφέρει το «Mediaset», ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και ο ομόλογός του Μάσιμο Μοράτι είχαν τηλεφωνική επικοινωνία χθες το βράδυ και δεν υπήρξε κάποια διαφορά.

Οι δύο σύλλογοι αναμένεται να έχουν αρκετές κοινές δραστηριότητες το καλοκαίρι, αφού οι Μιλανέζοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Εζεκιέλ Λαβέτσι. Ο Αργεντινός βρίσκεται, επίσης, στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν.
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου