ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ Ο ΜΠΟΚΑ,ΦΑΝ ΝΤΕ ΦΑΑΡΤ ΘΕΛΕΙ Η ΣΑΛΚΕ,ΤΖΕΚΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ

ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ Ο ΜΠΟΚΑ,ΦΑΝ ΝΤΕ ΦΑΑΡΤ ΘΕΛΕΙ Η ΣΑΛΚΕ,ΤΖΕΚΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ

30/5/2012

Ανανέωσε με Στουτγκάρδη ο Μποκά


Ανανέωσε με Στουτγκάρδη ο Μποκά

Για έναν ακόμη χρόνο θα φορά τη φανέλα της Στουτγκάρδης ο Αρτούρ Μποκά. Παρότι αρχικά όλα έδειχναν πως ο 29χρονος αριστερός μπακ θα αποτελούσε παρελθόν μετά από πέντε χρόνια, τελικά ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Ο Ιβοριανός διεθνής μετρά 104 εμφανίσεις και 3 γκολ στη διάρκεια της θητείας του με τη γερμανική ομάδα.

Κινείται για Φαν ντερ Φάαρτ η Σάλκε


Κινείται για Φαν ντερ Φάαρτ η Σάλκε
Ενδιαφέρον της Σάλκε για τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Daily Mail». Ο Ολλανδός διεθνής δεν δείχνει να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Γερμανία, αυτή τη φορά για να φορέσει τη φανέλα των «βασιλικών μπλε».

Αγωνιστικοί αλλά και προσωπικοί είναι οι λόγοι που ο 29χρονος άσος επιθυμεί να γυρίσει στη Μπουντεσλίγκα, στην οποία αγωνίστηκε από το 2005 έως το 2008 με τη φανέλα του Αμβούργου.

Αρχικά, το γεγονός ότι ήταν συχνά η πρώτη αλλαγή του Ρέντναπ, σε συνδυασμό με το ότι χρησιμοποιούταν στα άκρα της μεσαίας γραμμής είχαν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του. Εκεί στηρίζεται και η Σάλκε, η οποία του δίνει την ευκαιρία να έχει ηγετικό ρόλο στη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας.

Όμως, μία μετακίνησή του στη Γερμανία θα έλυνε και το πρόβλημα της γυναίκας του, η οποία εργάζεται στην γερμανική τηλεόραση και αναγκάζεται να ταξιδεύει συνεχώς.

Ο ίδιος ο παίκτης, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μεταγραφής απάντησε με διπλωματικό τρόπο:

«Δεν έχω να πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Θέλω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Εφόσον επέλθει η συμφωνία, η Σάλκε θα κληθεί να αποταμιεύσει περίπου 10 εκατ. λίρες για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Ολλανδού.

Στην Μπάγερν ο Τζέκο!


Στην Μπάγερν ο Τζέκο!
Στην Μπάγερν θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την καριέρα του ο Εντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος διεθνής σέντερ φορ της Μάντσεστερ Σίτι τα έχει βρει σε όλα με τους φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και οι «πολίτες» και τις επόμενες μέρες ο παίκτης αναμένεται να μεταβεί στο Μόναχο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Βαυαρούς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport1.de.

Οι τετράκις πρωταθλητές Ευρώπης αναμένεται να βγάλουν από τα ταμεία τους 20 εκατομμύρια ευρώ για τον πρώην παίκτη της Βόλφσμπουργκ.

Στο ίδιο δημοσίευμα, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον Τσάβι Μαρτίνεθ της Μπιλμπάο.
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου