ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!!!!

ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ,ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΦΟΡ Ο ΒΙΛΑΝΟΒΑ,Ο ΑΜΠΙΝΤΑΛ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ,ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΤΟ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

31/5/2012

Οι νέες φανέλες της Ρεάλ με «άρωμα» ωκεανού!


Την νέα της εμφάνιση για την σεζόν 2012-13 παρουσίασε την Πέμπτη η Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή που θα φοράει στα εντός έδρας παιχνίδια της θα είναι, όπως πάντα, λευκή ενώ, για τα παιχνίδια που θα δίνει μακριά από το «Μπερναμπέου» θα έχει το χρώμα του… ωκεανού.

Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει από τις νέες εμφανίσεις της «βασίλισσας», είναι το σύμβολο για την συμπλήρωση των 110 χρόνων της ομάδας, το οποίο βρίσκεται στο αριστερό μανίκι.

Δεν θέλει φορ ο Βιλανόβα


Δεν θέλει φορ ο Βιλανόβα

Καμία πρόθεση ενίσχυσης με επιθετικό για την Μπαρτσελόνα της νέας περιόδου δεν έχει ο Τίτο Βιλανόβα.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο διάδοχος του Πεπ Γκουαρντιόλα στον καταλανικό πάγκο θεωρεί πως με την επάνοδο του Νταβίντ Βίγια στη δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό του, με τον Λιονέλ Μέσι που φέτος σκόραρε 73 φορές, αλλά και τους υπόλοιπους να συνεισφέρουν επιθετικά, η ομάδα του δεν θα έχει πρόβλημα στο γκολ.

Προτεραιότητα του Τίτο Βιλανόβα είναι η ενίσχυση στη αμυντική γραμμή, γι’ αυτό και έχει στο στόχαστρο τον Τιάγκο Σίλβα και τον Ζόρντι Άλμπα, παρότι τόσο η Μίλαν όσο και η Βαλένθια αποδεικνύονται σκληρές στις διαπραγματεύσεις.

Ο Αμπιντάλ κρίνει την επιστροφή του

Ο Αμπιντάλ κρίνει την επιστροφή του
Αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει ο Ερίκ Αμπιντάλ στη δράση μετά τη μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υποβλήθηκε έδωσε ο γιατρός που του έκανε την επέμβαση.

«Πηγαίνει καλά και εξαρτάται από τον ίδιο και τον οργανισμό του αν θα επιστρέψει. Η απάντηση θα δοθεί με την πάροδο του χρόνου», τόνισε ο Χουάν Κάρλος Γκαρθία Βαλντεκάσας μιλώντας στην ισπανική τηλεόραση.

Πεπ-Μουρίνιο στην ίδια εκπομπή...

Πεπ-Μουρίνιο στην ίδια εκπομπή...
... πολύ καλό για να είναι αληθινό!

Σίγουρα πάντως θα ήταν μία εκπομπή για να κάτσεις να τη δεις με ενδιαφέρον. Πρωταγωνιστές; Ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Ζοζέ Μουρίνιο να σχολιάζουν τα τεκταινόμενα του Euro 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Αναμφίβολα θα ήταν μία τρομερή ιδέα, όχι τόσο για αυτά που θα έλεγαν, όσο για την κοινή τους συνύπαρξη στο τηλεοπτικό πλατό. Αυτό σκέφτηκε μάλλον και η μεξικανική τηλεόραση Televisa και πρόσφερε «χρυσάφι» στους δυο προπονητές για να εμφανιστούν στην εκπομπή.

Το ποσό που ήταν διατεθειμένο να σπαταλήσει το κανάλι ανέρχεται στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, δεν φάνηκε ικανό να…ψήσει τον Γκουαρντιόλα και τον Μουρίνιο να κάνουν μία από κοινού εμφάνιση.

Αμφότεροι βρήκαν δικαιολογίες με τον μεν Ισπανό να μην επιθυμεί τα φώτα της δημοσιότητας αυτή τη χρονική περίοδο, ενώ τον δε Πορτογάλο να έχει υποχρεώσεις σχετικά με την οργάνωση της νέας σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως και να έχει, η ιδέα των Μεξικάνων ήταν ευφυής, αλλά δυστυχώς δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους δυο τεχνικούς σε ένα τετ α τετ, το οποίο θα μπορούσε να καθηλώσει άπαντες τους φιλάθλους ανά τον κόσμο.
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου