ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Οι σκέψεις των ομάδων που δεν πήραν άδεια…

Οι σκέψεις των ομάδων που δεν πήραν άδεια… 

31/5/2012

Οι σκέψεις των ομάδων που δεν πήραν άδεια…
Σαν ένα… σώμα σκέφτονται να παραστούν οι ομάδες που δεν πήραν άδεια από την ΕΠΟ στην αυριανή της Γενική Συνέλευση, με σκοπό να ζητήσουν την τροποποήση των ποινών για το θεμα της αδειδοτησης.

Αφού ΑΕΚ, Πανιώνιος, Κέρκυρα, Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, με αυτή την εξέλιξη, είναι ουσιαστικά καταδικασμένες να κινηθούν σε ρηχά νερά…

Κάτι, που παραδέχτηκε και ο δικηγόρος του ΟΦΗ, Κωνσταντίνος Μανταδάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο νομικός των Κρητικών είπε πως εξετάζουν τρεις διαφορετικούς άξονες για να κινηθούν όσων αφορά τις ποινές που θέλουν να τροποποιηθούν.

Και αυτά που θα διεκδικήσουν οι ομάδες, είναι: Α) Να μπορούν να ανανεώσουν οι ομάδες το υπάρχον υλικό που έχουν ή Β) Να μπορούν να κάνουν τουλάχιστον μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών ή Γ) Να αρθεί εντελώς η περίπτωση να μην μπορούν να γίνουν μεταγραφές.

Η τιμωρία της ΕΠΟ αυτή τη στιγμή είναι η εξής: Δεν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης συμβολαίου ή μεταγραφών για γηγενείς παίκτες άνω των 22 ετών και δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Επίσης, τα συμβόλαια των ομάδων αυτών με τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, μειώνονται αυτομάτως κατά 20%, βάσει όσων προβλέπονταν στη συμφωνία της λίγκας με το συνδρομητικό κανάλι.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου