ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ...ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!!!

ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΕΡΙ,ΣΕΙΡΑ Ο ΝΤΕΜΠΕΛΕ,ΒΛΕΠΕΙ ΚΡΑΝΙΤΣΑΡ,ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΕΚΤΟΣ...ΔΝΤ

31/5/2012

Δύο... έξτρα αγωνιστικές σε Τέρι


Δύο... έξτρα αγωνιστικές σε Τέρι
Χωρίς τον Τζον Τέρι θα παραταχθεί η Τσέλσι στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μετά την απόφαση της UEFA να τιμωρήσει με επιπλέον δύο αγωνιστικές τον αρχηγό των «μπλε» για την αποβολή του κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών Ευρώπης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για το εκτός φάσης κτύπημα στον Αλέξις Σάντσες κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Καμπ Νου», με αποτέλεσμα να χάσει τον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ωστόσο δεν περιορίστηκε εκεί, επιβάλλοντας επιπλέον δύο αγωνιστικές τιμωρίας στον Τέρι, ο οποίος αναμένεται να χάσει τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και την πρεμιέρα των Λονδρέζων στους ομίλους της νέας σεζόν.

Παίρνει σειρά ο Ντεμπελέ


Παίρνει σειρά ο Ντεμπελέ
Ο Μούσα Ντεμπελέ είναι ο επόμενος μεταγραφικός στόχος της Τσέλσι, όπως αναπαράγουν τα αγγλικά Μέσα.

Ο Βέλγος επιθετικός της Φούλαμ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ήδη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τότεναμ έχουν εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον τους.

Οι «μπλε» του Λονδίνου έχουν μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και μετά τους Μαρίν και Αζάρ, η συνέχεια φαίνεται πως θα είναι το ίδιο εντυπωσιακή. Τις τελευταίες μέρες ο αγγλικός Τύπος φέρνει κοντά στην Τσέλσι τον Χουλκ, ενώ σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα και το όνομα του Ντεμπελέ.

Από την άλλη η Φούλαμ δεν θέλει να χάσει τον παίκτη, καθώς το καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν και οι Ντέμπσεϊ και Άντι Τζόνσον, δημιουργώντας δυσαναπλήρωτο κενό στην επίθεση της λονδρέζικης ομάδας.

Όμως, το γεγονός ότι ο Ντεμπελέ απέρριψε την πρόταση επέκτασης συμβολαίου… ανοίγει την όρεξη στους υποψήφιους «μνηστήρες», οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Το κόστος της μεταγραφής για όποια ομάδα επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της θα φθάσει τις 10 εκατ. λίρες. Τη φετινή σεζόν ο πρώην άσος της Άλκμααρ είχε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Φούλαμ, σημειώνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 4 ασσίστ.

Ενδιαφέρον από την …στέπα για Κράνιτσαρ!

Ενδιαφέρον από την …στέπα για Κράνιτσαρ!
Μετά την Ντιναμό Κιέβου, δύο ομάδες από τη Μόσχα έρχονται να χτυπήσουν την πόρτα της Τότεναμ για τον Νίκο Κράνιτσαρ, με τις Λοκομοτίβ Μόσχας και CSKA να κινούνται για την απόκτηση του Κροάτη μέσου.

Ο άσος των Λονδρέζων δεν υπολογίζεται από τον Χάρι Ρέντναπ και –καθώς μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του- αρκετές ομάδες θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Ήδη η Ντιναμό κινείται για την απόκτησή του, ενώ οι δύο σύλλογοι της Μόσχας –με βάση τα ρεπορτάζ- θα καταθέσουν τις προτάσεις τους στους Λονδρέζους.

Δεν καταλαβαίνει απο κρίση η Πρεμιερ Λιγκ


Δεν καταλαβαίνει απο κρίση η Πρεμιερ Λιγκ
Μπορεί τα έσοδα των ομάδων της Πρεμιερ Λιγκ να παρουσιάζουν για μια ακόμη χρονιά αύξηση, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος τους καταλήγει στους μισθούς των ποδοσφαιριστών, όπως αποδεικνύει έρευνα της Deloitte.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, το ποσό που δαπάνησαν οι σύλλογοι για τους μισθούς των παικτών την σεζόν 2010-11 άγγιξε το 70% των εσόδων τους. Οι δαπάνες για τους ποδοσφαιριστές αυξήθηκαν και 201 εκατομμύρια λίρες (14%), αγγίζοντας συνολικά τα 1,6 δις λίρες.

Η Τσέλσι για όγδοη σερί σεζόν είχε τους υψηλότερους μισθούς οι οποίοι έφτασαν τα 191 εκατομμύρια λίρες. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν στη δεύτερη θέση με 174 εκατομμύρια λίρες και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακολούθησε με 153 εκατομμύρια

Για το ίδιο διάστημα τα έσοδα των συλλόγων αυξήθηκαν κατά 241 εκατομμύρια, οπότε είναι εύκολο να συμπεράνει κάποιος πως παραπάνω από το 80% των νέων εσόδων κατέληξε σε μισθούς.

Στα ταμεία των ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος την σεζόν 2010-11 μπήκαν 2,27 δις λίρες, ενώ συνολικά για τους 92 συλλόγους τα έσοδα έφτασαν τα 2,9 δις. Η διαφορά σε σχέση με είκοσι χρόνια πριν, οπότε και ξεκίνησε η Πρέμιερ Λιγκ είναι εκπληκτική, καθώς τότε τα συνολικά έσοδα άγγιζαν μόλις τα 263 εκατομμύρια λίρες.

Σημαντικός παράγοντας για την αύξηση των εσόδων είναι τα εισιτήρια. Ο μέσος όρος εισιτηρίων για κάθε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ήταν σχεδόν 35.000.

Η υπεροχή της Πρέμιερ Λιγκ σε σχέση με τα άλλα ευρωπαικά πρωταθλήματα είναι ξεκάθαρη. Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα Ντιβιζιόν έχουν σχεδόν 750 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα έσοδα φτάνοντας τα 1,74 δις και 1,71 δις ευρώ αντίστοιχα. Η SERIE ακολουθεί στην τέταρτη θέση με έσοδα 1,55 δις ευρώ και η Lique1 με 1,04 δις.

Η 21η έκδοση του Football Finance επεφύλασσε και ακόμη πιο ευχάριστες ειδήσεις για τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν το χρέος τους κατά 351 εκατομμύρια λίρες (13%) στα 2,4 δις λιρες. Σημαντική συμβολή προς αυτή την εξέλιξη είχαν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ οι οποίες μείωσαν σημαντικά τα δικά τους χρέη.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου