ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Προφορική συμφωνία με Ιμπαγάσα

Προφορική συμφωνία με Ιμπαγάσα

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Αριέλ Ιμπαγάσα για την ανανέωση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο. Στις 500.000 ευρώ το κασέ του. Μένουν οι υπογραφές.
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τρίτη συνεχή σεζόν θα παραμείνει ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο 36χρονος μέσος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ, με τον ατζέντη του, Αλεχάντρο Καμάνιο, να λέει το "ναι" στην διοίκηση των ερυθρολεύκων στην μονοετή πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους.
Αυτό που απομένει, πλέον, είναι μόνο είναι οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που θα γίνει σύντομα, με την επιστροφή του Αλεχάντρο Καμάνιο στην Αθήνα. Οι δύο πλευρές τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να αποδέχεται την μείωση στο συμβόλαιο του που έφτασε το 40%.

Ο Αργεντινός μέσος την επόμενη σεζόν θα αμειφθεί με 500.000 ευρώ (με τα μπόνους επίτευξης στόχων θα πάει στα 700 χιλιάρικα), καθώς τις δύο προηγούμενες το κασέ του έφτανε κοντά στο 1.000.000 ευρώ. Ο Λατινοαμερικανός χαφ ήταν σκεπτικός τις τελευταίες μέρες, λόγω της μείωσης στα χρήματα, αλλά τελικά κατέληξε στο ότι η καλύτερη απόφαση για τη συνέχεια της καριέρας του είναι η παραμονή του στον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου