ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Δυσαρέσκεια για ΚΕΔ!

Δυσαρέσκεια για ΚΕΔ!

Έντονη δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για τη στάση της ΚΕΔ να μην ενημερώσει τις ομάδες ότι οι Πηλοΐδης και Κορομηλάς θα μεταβούν στο Μόναχο για σεμινάριο, με αποτέλεσμα να εξαιρεθούν από την κλήρωση του πέμπτου τελικού. "Σκάνδαλο και αλλοίωση Πρωταθλήματος", τονίζουν χαρακτηριστικά.
Οι Τάσος Πηλοΐδης, Ηλίας Κορομηλάς και Χαράλαμπος Καρακατσούνης δεν θα μπουν στην κλήρωση για τους διαιτητές του πέμπτου τελικού του Πρωταθλήματος μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Στους ερυθρόλευκους μόνο δυσαρεστημένοι είναι από αυτήν την εξέλιξη, καθώς όπως αναφέρουν η ΚΕΔ δεν είχε ενημερώσει τις ομάδες για την απουσία των διαιτητών, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να μεταβούν στο Μόναχο για το σεμινάριο της FIBA.

Οι Πειραιώτες υποστηρίζουν ότι κυρίως οι Τάσος Πηλοΐδης, Ηλίας Κορομηλάς, με την εμπειρία που διαθέτουν θα έπρεπε να βρίσκονται στην κλήρωση για την αναμέτρηση του ΣΕΦ, όπου κρίνεται και το Πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν, κάτι τέτοιο αποτελεί σκάνδαλο και αλλοίωση Πρωταθλήματος, προσθέτοντας πώς η έλλειψη ενημέρωσης αποτελεί δείγμα για τον τρόπο που λειτουργεί η ΚΕΔ. Επίσης, όπως τονίζουν στον Ολυμπιακό έχουν ζητήσει από την ΚΕΔ ενημέρωση για όλα τα θέματα και τις διαδικασίες, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου