ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο Ζαρντίμ και η "έκπληξη"!

Ο Ζαρντίμ και η "έκπληξη"!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση πρόσληψης νέου τεχνικού ηγέτη στον Ολυμπιακό. "Την επόμενη εβδομάδα, θα έχουμε προπονητή", λένε στο Λιμάνι. Οι συζητήσεις με Ζαρντίμ, αλλά και το όνομα-έκπληξη!
Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας ο Ολυμπιακός θα έχει νέο προπονητή. Αυτή είναι η επιδίωξη της πειραϊκής ΠΑΕ.

Σε πρώτο πλάνο, ο Ολυμπιακός έχει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος είναι ελεύθερος, αλλά δύσκολα θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πόρτο, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά στον Τύπο της Πορτογαλίας.

Ο 38άχρονος Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

Από εκεί και πέρα, ο Βίτορ Περέιρα απασχολεί, αλλά μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Πόρτο, καθώς έχει ρήτρα αποδέσμευσης 18 εκατομμύρια ευρώ! Ο Λάσλο Μπόλονι είναι στην ερυθρόλευκη λίστα, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Στον Ολυμπιακό, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, με μεγαλύτερη προπονητική πείρα. Πληροφορίες αναφέρουν πως στη διοίκηση "χτυπάνε" και σε άλλα μέτωπα. Όπως στη Σερβία, για παράδειγμα! Ένα από τα ονόματα που απασχολούν είναι αυτό του Άβραμ Γκραντ, ο οποίος κατέκτησε το Πρωτάθλημα Σερβίας με την Παρτίζαν Βελιγραδίου.

Ο Ισραηλινός προπονητής, με θητεία στις Τσέλσι, Πόρτσμουθ και Γουέστ Χαμ, είναι μία δύσκολη περίπτωση και διαφορετική από αυτή του Ζαρντίμ, καθώς ο 57άχρονος Γκραντ είναι σαφώς πιο έμπειρος τεχνικός ηγέτης.

Τις τελευταίες ώρες, παράλληλα, έχει προταθεί ένα ακόμα όνομα: αυτό του 59άχρονου Γερμανού Κριστόφ Ντάουμ, ο οποίος αποχώρησε από την Κλαμπ Μπριζ, την οποία έβγαλε στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος Βελγίου.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου