ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ελπιδοφόρα μηνύματα από Φέισα

Ελπιδοφόρα μηνύματα από Φέισα

Ο Λιούμπομιρ Φέισα αγωνίστηκε για 59 λεπτά βασικός με την Εθνική Σερβίας στο φιλικό κόντρα στην Γαλλία και είχε αρκετά καλή απόδοση, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν μέσα στη σεζόν.
Ο Λιούμπομιρ Φέισα είναι ένας πραγματικά χαρισματικός ποδοσφαιριστής, γεγονός που καταλαβαίνει εύκολα κάποιος βλέποντας τον μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο Σέρβος λίγες φορές κατάφερε να δείξει το ταλέντο του μέσα στο γήπεδο, καθώς πέρασε περισσότερο χρόνο έξω από αυτό! Ο Φέισα ταλαιπωρήθηκε από κάμποσους τραυματισμούς με κυριότερο αυτόν στο δεξί του γόνατο που τον κράτησε για 4 και πλέον μήνες εκτός δράσης. Ο 24χρονος μέσος εγχειρίστηκε στη Γερμανία, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και ξαναφόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, όταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε άρχισε να του δίνει σιγά - σιγά χρόνο συμμετοχής.

Ο Φέισα βρίσκεται πλέον με την Εθνική Σερβίας για μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων και στο παιχνίδι με την Γαλλία (σ.σ. 31/5, οι "τρικολόρ" επικράτησαν με 2-0) ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς τον ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, αντικαθιστώντας τον στο 59ο λεπτό του αγώνα.

Ο κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού είχε αρκετά καλή απόδοση, αλλά το σημαντικότερο είναι πως δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν παραπονιέται για την παραμικρή ενόχληση στο ταλαιπωρημένο δεξί του γόνατο.

Τα τελευταία μηνύματα είναι πολύ ελπιδοφόρα για τον Λιούμπομιρ Φέισα και εφόσον καταφέρει να μείνει υγιής τη νέα χρονιά, θα αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου