ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Λιλ για Μιραλάς!

Λιλ για Μιραλάς!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λιλ βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς, σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα, στην οποία υπογραμμίζεται πως οι "λιλουά" έχουν, ήδη, έρθει σε επαφή με τον Βέλγο επιθετικό του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα, telefoot.fr, η Λιλ κινείται για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς! Ο Βέλγος επιθετικός έχει αγωνιστεί στη γαλλική ομάδα από το 2004 μέχρι το 2008.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διοίκηση της Λιλ έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του 25άχρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη γαλλική ιστοσελίδα "η Λιλ έκανε κρούση στον Μιραλάς τις προηγούμενες ημέρες, αλλά ο παίκτης δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Εκτός της Λιλ, ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Λίβερπουλ και Γκλάντμπαχ".

Το ενδιαφέρον της Λιλ έρχεται να προστεθεί λίγες ημέρες μετά τη δήλωση του Μιραλάς πως βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μπάγερν Μονάχου. Όπως και να έχει, το καλοκαίρι προμηνύεται καυτό για τον Βέλγο επιθετικό, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου