ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΑΒΑΝΙ,ΜΠΛΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΣΙΕΝΑ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ,ΕΠΙΘΕΣΗ ΖΑΜΠΑΡΙΝΙ ΣΕ ΜΟΝΤΙ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΜΑΤΣΙΟΝΙ

ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΑΒΑΝΙ,ΜΠΛΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΣΙΕΝΑ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ,ΕΠΙΘΕΣΗ ΖΑΜΠΑΡΙΝΙ ΣΕ ΜΟΝΤΙ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΜΑΤΣΙΟΝΙ


30/5/2012

Δεν πουλά τον Καβάνι η Νάπολι


Δεν πουλά τον Καβάνι η Νάπολι

Να βάλει τέλος στις ορέξεις πολλών ευρωπαϊκών ομάδων να αποκτήσουν τον Έντισον Καβάνι προσπάθησε ο πρόεδρος της Ναπολι.

Με δηλώσεις του ο Ντε Λαουρέντις επεσήμανε ότι η πρόθεση του είναι να κρατήσει στην ομάδα του τον Ουρουγουανό επιθετικό και να εξαντλήσει το σχετικό συμβόλαιο που υπάρχει.

«Τα συμβόλαια υπάρχουν για να τα τηρούμε», τόνισε ο πρόεδρος της Νάπολι.

Μπλεγμένος και ο πρόεδρος της Σιένα


Μπλεγμένος και ο πρόεδρος  της Σιένα

Μέλος του κυκλώματος με τους στημένους αγώνες στην Ιταλία φέρεται να είναι και ο πρόεδρος της Σιένα όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα οι κατηγορίες για τον Μάσιμο Μετζαρόμα προέκυψαν από την κατάθεση ενός πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ο Φίλιπο Καρόμπιο υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του συλλόγου είχε ζητήσει από τους παίκτες της ομάδας του να ηττηθούν σε παιχνίδι με τη Βαρέζε στην αγωνιστική σεζόν 2010-11.

«Από την έναρξη των ερευνών η Σιένα είχε σεβαστεί τη δουλειά των Αρχών. Θα συνεχίσουμε να τηρούμε την στάση αυτή και όταν κληθούμε να καταθέσουμε να αποδείξουμε την αθωότητά της», ανέφερε ο υπεύθυνος Τύπου της Σιένα.

«Ο Μόντι λέει ηλιθιότητες»


«Ο Μόντι λέει ηλιθιότητες»

«Να σταματήσουμε το ποδόσφαιρο; Ο Μόντι λέει ηλιθιότητες»… Με τον τρόπο αυτό ο Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι σχολίασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ιταλίας με τις οποίες εμμέσως πρότεινε να σταματήσει ό,τι έχει σχέση με το ποδόσφαιρο στη χώρα για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Ο πρόεδρος της Παλέρμο όμως δεν σταμάτησε εκεί… «Ο Μόντε πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει. Πριν πει να σταματήσει το ποδόσφαιρο στην Ιταλία για τα επόμενα χρόνια θα έπρεπε να σκεφθεί τι επιπτώσεις θα φέρει μια τέτοια απόφαση και εάν θα καταστρέψει το ποδόσφαιρό μας», κατέληξε.

Μένει μέχρι το 2015 ο Στραματσιόνι


Μένει μέχρι το 2015 ο Στραματσιόνι

Με τον Μάσιμο Στραματσιόνι στον πάγκο της θα συνεχίσει να… πορεύεται η Ίντερ για τα επόμενα τρία χρόνια. Την είδηση αποκάλυψε ο Μάσιμο Μοράτι σε δηλώσεις του έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας ανακοινώνοντας –μάλιστα- ότι έχει, ήδη, υπογράψει το σχετικό συμβόλαιο.

«Είδαμε τον Στραματσιόνι να ανεβαίνει στα γραφεία της ομάδας. Υπάρχει καμία εξέλιξη», ήταν η ερώτηση των δημοσιογράφων στον πρόεδρο της ομάδας. «Εγώ δεν ήμουν εκεί», τους είπε…

«Ναι αλλά λένε ότι θα υπογράψει συμβόλαιο», απάντησαν άμεσα οι δημοσιογράφοι. «Ναι το συμβόλαιό του ανανεώθηκε σήμερα για άλλα τρία χρόνια», τόνισε ο Μάσιμο Μοράτι.

Ο Μάσιμο Στραματσιόνι κλήθηκε να αναλάβει την Ίντερ στο μέσο της σεζόν μετά από την αποχώρηση του Κλαούντιο Ρανιέρι

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου