ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τα είπαν με Ζαρντίμ Κοβάσεβιτς - Βρέντζος

Τα είπαν με Ζαρντίμ Κοβάσεβιτς - Βρέντζος

Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Γιάννης Βρέντζος συναντήθηκαν στην Πορτογαλία με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο 38χρονος προπονητής δείχνει να είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.
Ολοένα και κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο ερυθρόλευκος πάγκος έμεινε "ορφανός" μετά την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο 38χρονος πρώην τεχνικός της Μπράγκα (έλυσε το συμβόλαιο του πρόσφατα με την πορτογαλική ομάδα) μοιάζει τη δεδομένη στιγμή ως το πρώτο φαβορί για να αποτελέσει τον διάδοχο του "Τσινγκούρι".

Μάλιστα οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Γιάννης Βρέντζος συναντήθηκαν την Πέμπτη (31/5) με τον Ζαρντίμ στην Πορτογαλία, με το ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών να ολοκληρώνεται μέσα σε πολύ θετικό κλίμα.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ολυμπιακός θα έχει νέο προπονητή στις αρχές του μήνα και πλέον οι ερυθρόλευκοι δείχνουν να εντείνουν τις επαφές τους με τους υποψήφιους για τη θέση στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

Οι Πειραιώτες επιβεβαιώνουν πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζουν, μαζί με τους Βίτορ Περέιρα και Λάζλο Μπόλονι, και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο 38χρονος Πορτογάλος μοιάζει να έχει ένα προβάδισμα έναντι των άλλων δύο υποψηφίων.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου