ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ξανά πλέι - οφ στο γυναικείο βόλεϊ

Ξανά πλέι - οφ στο γυναικείο βόλεϊ

Στην κατάργηση του νυν συστήματος διεξαγωγής του πρωταθλήματος και την επιστροφή των πλέι - οφ πρότειναν από κοινού όλα τα σωματεία γυναικείου βόλεϊ στην σύσκεψη της ΕΟΠΕ. Παράλληλα η ΑΕΚ πρότεινε την διεξαγωγή Super Cup, πρόταση με την οποία συμφώνησε ο Ολυμπιακός.
Σύσκεψη της ΕΟΠΕ με τα σωματεία της Α1 γυναικών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (29/5), όπου συζητήθηκαν προτάσεις για την αλλαγή συστήματος διεξαγωγής του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου (2012-13).
Συγκεκριμένα όλα τα σωματεία συμφώνησαν στην κατάργηση του συστήματος των δύο τελευταίων χρόνων (το πρωτάθλημα διεξήχθη σε δύο φάσεις, όπου στην πρώτη έπαιζαν όλοι με όλους και στην δεύτερη υπήρχε ένα μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων για τις έξι πρώτες ομάδες), καθώς ατονούσε το ενδιαφέρον της διοργάνωσης τις τελευταίες αγωνιστικές και πρότειναν την επαναφορά του μοντέλου με την διεξαγωγή δύο γύρων και στη συνέχεια πλέι - οφ για τις θέσεις 1-4, με τις τρεις τελευταίες ομάδες να υποβιβάζονται στην Α2.

Παράλληλα η φετινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ πρότεινε τη διεξαγωγή Super Cup, πρόταση με την οποία συμφώνησε ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός, ενώ συζητήθηκαν και οικονομικά ζητήματα. Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, συνεδρίασε το ΔΣ της Ομοσπονδίας και οι σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρξουν την Τετάρτη (30/5).


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου