ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Οι Πορτογάλοι γράφουν για τον Ζαρντίμ

Οι Πορτογάλοι γράφουν για τον Ζαρντίμ

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με τον τεχνικό της Μπράγκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ. "Η απάντηση του θα δοθεί έως το τέλος της εβδομάδας", γράφουν.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και εξετάζει διάφορες περιπτώσεις. Εκτός των Τροντ Σόλιντ, Έκτορ Κούπερ και Λάζλο Μπόλονι, οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, στον Πειραιά, όπως φαίνεται, συνεχίζουν τις έρευνες τους στην Ιβηρική χερσόνησο.
Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, (της εφημερίδας "O' Jogo") ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Πορτογάλο προπονητή της Μπράγκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος και είχε αντικαταστήσει τον Ντομίνγκος Πασιένσια πέρυσι το καλοκαίρι.

Οι Πορτογάλοι, μάλιστα, αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση (!) στον 38χρονο (1/8/1974) τεχνικό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, με τους Πειραιώτες να αναμένουν την απάντηση του εντός της εβδομάδας.

Βέβαια, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Λατινοαμερικανός τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα και για την επόμενη σεζόν, ενώ υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης η οποία φτάνει τα 2.500.000 ευρώ. Όμως, επισημαίνουν πως με ένα συμβολικό ποσό (μικρότερο από την ρήτρα) η Μπράγκα δεν θα φέρει αντίρρηση να τον αφήσει.

Ο πορτογαλικός τύπος, επίσης, αναφέρει πως σύντομα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ, ώστε να συζητήσουν την πρόταση που όπως φαίνεται έχει στα... χέρια του ο προπονητής από την Βενεζουέλα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου