ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΜΟΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ,ΑΓΝΟΙΑ Ο ΚΟΝΤΕ

ΜΟΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ,ΑΓΝΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΕ

29/5/2012

Μόντι: «Καλύτερα να σταματήσουμε το Καμπιονάτο…»


Μόντι: «Καλύτερα να σταματήσουμε το Καμπιονάτο…»

Μία δήλωση «βόμβα», ακόμα και αν όλοι γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί, έκανε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάουρο Μόντι. Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με τα στημένα ματς, σε ερώτηση που του τέθηκε, απάντησε: «Ίσως θα ήταν καλύτερα να σταματήσουμε το πρωτάθλημα για 2-3 χρόνια», είπε.

Οι νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ιταλία και τα ονόματα που έχουν εμπλακεί, έχει δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Σε ερώτηση που έγινε σήμερα στον πρωθυπουργό της χώρας για το συγκεκριμένο θέμα, εκείνος απάντησε με…αφοπλιστικό τρόπο. «Ίσως θα έπρεπε καλύτερα να σταματήσουμε το πρωτάθλημα για 2-3 χρόνια. Λέω ότι θα έπρεπε να αναρωτηθούμε αν αυτή θα ήταν μία καλή λύση», τόνισε ο Μάουρο Μόντι και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να διανοηθώ πόσα χρήματα διακινούνται με παράνομο τρόπο σε μία τέτοια οικονομική συγκυρία για την χώρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ης συγκεκριμένη δήλωση του Ιταλού πρωθυπουργού είναι πρώτο θέμα στην πλειονότητα του ηλεκτρονικού Τύπου στην χώρα.

Διαφωνούν για την έδρα Γιουβέντους-Νάπολι


Διαφωνούν για την έδρα Γιουβέντους-Νάπολι
Διαφορετική άποψη για την έδρα που θα διεξαχθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ Ιταλίας έχουν η Γιουβέντους και η Νάπολι.

Η Ιταλική Λίγκα έχει το δικαίωμα το συγκεκριμένο ματς να γίνει στο Πεκίνο, όπως είχε γίνει και πέρσι με την Μίλαν και την Ίντερ.

Η κάτοχος του Κυπέλλου Ιταλίας δεν έχει πρόβλημα με την παραπάνω έδρα, ενώ οι πρωταθλητές Ιταλίας θα ήθελαν το παιχνίδι να γίνει στη νέα τους έδρα.

Οι «μπιανκονέρι» σκέφτονται το γεγονός ότι μέχρι τις 5 Αυγούστου θα βρίσκονται στην Αμερική, όπου θα πραγματοποιήσουν ένα μέρος της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο τελικός θα γίνει στις 11 ή 18 και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν.

Κόντε: «Είμαι ξένος σε όλα αυτά»


Κόντε: «Είμαι ξένος σε όλα αυτά»

Άγνοια σε όλα του προσάπτει η ιταλική δικαιοσύνη για εμπλοκή του στο κύκλωμα με τους στημένους αγώνες δήλωσε ο Αντόνιο Κόντε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έχοντας στο πλάι του τον πρόεδρο της Γιουβέντους.

Ο Αντρέα Ανιέλι -μάλιστα- στην τοποθέτησή του εξέφρασε την συμπαράστασή του στον προπονητή της ομάδας του ξεκαθαρίζοντας... "Είναι και θα παραμείνει προπονητής μας".

"Δηλώνω πως είμαι ξένος με όλα όσα ακούγονται και έρχονται στη δημοσιότητα", τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

"Όλοι μας προσπαθούμε να ενημερωθούμε για ό,τι συμβαίνει. Δεν μπορώ να κρύψω πως οι ειδήσεις αυτές μας δυσαρεστούν αρκετά και μας προβληματίζουν", τόνισε στην αρχή ο πρόεδρος της Γιουβέντους και συνέχισε:

"Αυτό που εγώ έχω να σας πω είναι ότι δεν ανησυχώ και είμαι σίγουρος πως ο προπονητής μας δεν έχει σχέση με όλα αυτά. Γνωρίζω τον Κόντε για 20 χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος τίμιος και άξιος της εμπιστοσύνης σου", υποστήριξε ο Ανιέλι εκφράζοντας την ελπίδα του ο εισαγγελέας να κάνει καλά τη δουλειά του.

"Για τον Μπονούτσι έμαθα ότι υπάρχουν στοιχεία και για αυτόν αλλά σας σημειώνω ότι προέρχονται από άλλον εισαγγελέα", τόνισε και κατέληξε...

"Τέλος θέλω να ξεκαθαρίσω μια και καλή ότι ο Κόντε είναι προπονητής μας και με αυτόν θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου".

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου