ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ζαρντίμ: "Δεν έχω πρόβλημα να έρθω στον Ολυμπιακό"

Ζαρντίμ: "Δεν έχω πρόβλημα να έρθω στον Ολυμπιακό"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα λύσει το συμβόλαιο του με την Μπράγκα και σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα να έρθει στον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχτηκε πως τον ενδιαφέρει η περίπτωση.
Ο Βενεζουελάνος προπονητής, Λεονάρντο Ζαρντίμ, είναι μία από τις περιπτώσεις προπονητών την οποία και εξετάζουν οι Πειραιώτες. Αν και έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα έως το 2014, ξαφνικά, έγινε γνωστό πως θα έρθει σε κοινή συναινέσει "διαζύγιο" (!) με τον πορτογαλικό σύλλογο και εύλογα κάποιος μπορεί να το συνδυάσει με το ότι θα πρέπει να έχει στα χέρια του πρόταση από άλλη ομάδα. Λέτε να είναι ο Ολυμπιακός; Ο Λατινοαμερικανός τεχνικός, πάντως, μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους Νταμπλούχους Ελλάδας.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αρχικά είπε για το "διαζύγιο" του με την Μπράγκα: "Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα. Αυτή τη στιγμή είμαι προπονητής της Μπράγκα και δεν το θεωρώ σωστό να πω οτιδήποτε.

Πιθανότατα αύριο (σήμερα Τετάρτη 30/5) το βράδυ να μπορώ να σας πω περισσότερα.

Κάναμε μια συνάντηση και έχουμε προγραμματίσει ένα ραντεβού για αύριο με τη διοίκηση της ομάδας για να συμφωνήσουμε την λύση της συνεργασίας μας.

Μέχρι τότε δεν θέλω να αναφέρω τίποτα για προτάσεις και επαφές, γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω κάτι. Ο εκπρόσωπός μου μπορεί να κάνει επαφές, αλλά εγώ του έχω ζητήσει να με ενημερώσει μόλις διακοπεί η συνεργασία μου με τη Μπράγκα".

Για το αν θα του άρεσε η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, σχολίασε: "Υποθετικά πάντα, δεν έχω πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλο κλαμπ και σίγουρα ενδιαφέρει κάθε προπονητή. Επιτρέψτε μου όμως να μην πω κάτι περισσότερο. Καλέστε με αύριο που πιθανότατα θα έχω αυτή τη δυνατότητα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου