ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ....


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ...
καμαρωστε τους...αυτοι προσπαθουν να καταστρεψουν τον αθλητισμο τοσο σε ατομικο οσο και σε συλλογικο επιπεδο.
Αυτο που δεν κανουν οι "εγκριτοι" μηπως χασουν το χαρτζηλικακι το κανουμε εμεις...ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ...οι καφροι οπως αρεσει σε καποιους "πολιτισμενους" να μας αποκαλουνε.

Εμεις λοιπον τολμαμε και δειχνουμε τα προσωπα των δολοφονων του Ελληνικου αθλητισμου.

ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...παρακαμπτοντας το νομοθετικο πλαισιο της ΕΠΟ και της UEFA χωριζοντας τις ομαδες σε παιδια και αποπαιδια,μοιραζοντας αδειες επιλεκτικα και λειτουργοντας καθαρα με το οπαδικο τους η το ψηφοθηρικο τους κριτηριο.

ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ...δημιουργοντας μασωνιες,προκαλωντας την αηδια των υγιων επενδυτων που εχουν οραμα για την ομαδα τους και για το αθλημα γενικοτερα.Δημιουργωντας το αισθημα αμφιβολλιας για το αν αξιζει η οχι να επενδυσεις σε κατι που καποιοι αλλοι το εχουν απαξιωσει με τις μεθοδους τους.

ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...με τους φασιστικους νομους για την μη μετακινηση οπαδων,με την παυση της χορηγιας απο τον ΟΠΑΠ βυθιζοντας στο σκοταδι τους μικροτερους και κατ'επεκταση αδυναμους οικονομικα συλλογους.

ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ...ΣΕ ενα κρατος μπουρδελο...και οταν λεω κρατος δεν εννοω την Ελλαδα φωστηρες μου αλλα τους μηχανισμους και τους θεσμους που δημιουργουν την εννοια...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...που λειτουργουν χωρις ισονομια,χωρις αξιοκρατικα κριτηρια,χωρις δικαιοσυνη.Ο οπαδος λοιπον οταν βλεπει τα παντα γυρω του να καταρρεουν επειδη καποιοι ανευθυνοι υπευθυνοι του αλλαξαν με το ετσι θελω την ζωη,το ποδοσφαιρο η το μπασκετακι η ο αθλητισμος γενικοτερα για να ειμαι πιο δικαιος ειναι ενα αποκουμπι,ενα "χαπι" που του αδειαζει το μυαλο απο τα οσα προβληματα εχει για μερικες ωρες.ΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ...ΤΟΝ ΕΚΤΟΝΩΝΕΙ.
Οταν βλεπει πως κι εκει καποιοι λειτουργουν μεροληπτικα τρελενεται...θελει το δικιο...εχει αναγκη το δικιο.Δεν μπορει να μπαινει ο καθενας κομπλεξαρας παραγοντας σε ενα μπουθ και να διακοπτει την περιγραφη και να μην τρεχει καστανο.Δεν μπορει ενας αλητης παραγοντας να την πεφτει σε διαιτητες και να μην γραφουν τιποτα στο φυλλο αγωνα.

Αληθεια περυσι ολοι αυτοι οι "κοπτες" οι Γερουλανηδες και οι BITCHΑΞΗΔΕΣ που νοιαζοντουσαν για την καθαρση στο ποδοσφαιρο και μιλουσαν για την τηρηση του γραμματος του νομου,που ηταν τις τελευταιες ημερες?
Που εισασταν ρε "αντικειμενικοι"?Εσεις ολοι που παρακαλαγατε για δικαιοσυνη και για καθαρση?...Την παπια τωρα...δεν παιζει το ονομα του ΘΡΥΛΟΥ για να βγαλετε χολη αλλα της ΜΠΑΝΑΘΑΣ.Πιλαβιε τι εγινε ρε τρελο αγορι?...Τοοοοοσοοο απροκαλυπτα πια?

Ναι ρε γυναικωτοι...θελω τον ΠΟΑ δυνατο για να γινομαι δυνατοτερος,αλλα οχι με πουστικα μεσα...αυτο ειναι κοροιδια γιαυτον που τα σκαει κανονικα και με τον νομο...ΝΙΩΘΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ "μπιζνα" ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ...ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΑΝΑΣ

Ειστε επικινδυνοι κυριοι για τον αθλητισμο...Οσο ειναι στα χερια σας θα ειναι σαν μια ωρολογιακη βομβα,που θα σκασει μαζι με την οργη του κοσμου για τις ραδιουργιες και τις υπονομευσεις που καθοδηγειτε παρασκηνιακα.
Εχουμε χασει αρκετα για να αρχιζουμε να χανουμε νεα παιδια απο την οπαδικη βια που εσεις οι ιδιοι φροντιζετε να υπαρχει με τις ενεργειες σας.ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ...ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΣΧΟΛΙΑ...ΦΥΓΕΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΟΛΛΕΓΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ...ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου