ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Σκανδάλο καραμπινατο της ΕΠΟ που αδειοδοτησε τον ΠΑΟ

Σκανδάλο καραμπινατο της ΕΠΟ που αδειοδοτησε τον ΠΑΟ

Στον Ολυμπιακό εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός παίρνει την αδειοδότηση. Χαρακτήρισαν την απόφαση ως σκάνδαλο
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος υπέκυψε εύκολα στις πιέσεις των Αλαφούζου, Γόντικα, Βερβεσού με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να είναι σε θέση ώστε να προχωρήσει για την έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής. Οι διαβουλεύσεις, μάλιστα, ήταν πολύωρες και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν... θολές.
Με αυτόν τον τρόπο το "τριφύλλι" ευνοείται  και παράλληλα αδικούνται άλλες ομάδες. Άλλοι σύλλογοι που είναι σωστά τακτοποιημένοι οικονομικά και καθαροί, οι οποίοι δέχτηκαν, όμως, το "όχι" της ΕΠΟ ενόψει της επόμενης σεζόν, όσον αφορά την άδεια συμμετοχής τους.

Και μάλιστα τα "Stop" στις άλλες ομάδες αποφασίστηκαν πολύ γρήγορα, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, του οποίου το θέμα συζητήθηκε για πολλές ώρες, παίρνοντας, τελικά, το πολυπόθητο "ναι".
 Στο πράσινο στρατόπεδο εμφάνισαν, μάλιστα, κάποιο... δήθεν δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς, πείθοντας τον Πιλάβιο πως έχουν τα απαραίτητα χρήματα. Έλα, όμως, που η συγκεκριμένη τράπεζα διέψευσε το γεγονός. Πρόκειται περί σκανδάλου.
Ιδου το ρεπορταζ του  www.sport24.gr/ που δεν διαψευστηκε απο την ΠΑΕ ΠΑΟ που κανει λογο για την ανακοινωση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ που διαψευδει κατηγορηματικα την εν λογω συμφωνια.
Αρα? με ποια οικονομικα κριτηρια πηρε την αδειοδοτηση η ΠΑΕ ΠΑΟ?ακομη μια ιστορια υποπτη στο χρονοντουλαπο της βρωμικης ιστοριας και παρουσιας του συλογου στο Ελληνικο Πρωταθλημα

ΑLEX WEB RADIO/TV

"Κανένα δάνειο στον Παναθηναϊκό"

30/5/2012

Η τράπεζα Πειραιώς διέψευδε τα δημοσιεύματα περί δανείου 5 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
μπάλα χρέη λεφτά
Όπως φαίνεται η υπόθεση του δανείου των 5 εκ. ευρώ που προσπαθεί να πάρει ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πολλά επεισόδια ακόμα.
Δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο έκαναν λόγο για συμφωνία με την τράπεζα Πειραιώς, κάτι που διαψεύστηκε από τον τραπεζικό όμιλο!
Απαντώντας σε ερωτήσεις που έκαναν δημοσιογράφοι με αφορμή σχετικά τα δημοσιεύματα λοιπόν, κύκλοι της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς διευκρίνισαν:
”Η Τράπεζα Πειραιώς δεν έχει εγκρίνει κανένα απολύτως δάνειο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όλα όσα αναφέρονται ή γράφονται για δάνειο ύψους 5 εκ. ευρώ, είναι εντελώς αναληθή”.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου.

www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου