ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Διαιτητές οι Αναστόπουλος, Σχινάς και Μπήτης

Διαιτητές οι Αναστόπουλος, Σχινάς και Μπήτης

Οι Αναστόπουλος, Σχινάς και Μπήτης θα είναι οι διαιτητές του 4ου τελικού την Τετάρτη (30/5) στο ΟΑΚΑ. Η τριάδα βγήκε από κλήρωση. Προβληματισμός για την περίπτωση του "πράσινου" Σχινά.
Οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Τόμι Σχινάς (βλέπε φωτογραφία) και Δημήτρης Μπήτης θα σφυρίξουν τον τέταρτο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την Τετάρτη (30/5) το απόγευμα (19:00) στο ΟΑΚΑ.
Υποψήφιοι για να δώσουν το παρών στον τέταρτο τελικό ήταν οι Αναστόπουλος, Σχινάς (για πρώτοι) και οι Φούφης, Σώμος, Ταβουλαρέας, Μπήτης και Ψαριανός.

Ο Αναστόπουλος βγήκε πρώτος διαιτητής κι έτσι οι Φούφης και Σχινάς ήταν υποψήφιοι για δεύτεροι ρέφερι του αγώνα.

Η κληρωτίδα έδειξε Σχινά κι έτσι ο Φούφης μαζί με τους υπόλοιπους ήταν υποψήφιοι για τρίτοι. Τελικά, βγήκε ο Μπήτης και συμπλήρωσε την τριάδα.

Πριν αρχίσει η διαδικασία της κλήρωσης, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλια,ς κατέθεσε πρόταση να προταθούν τέσσερις διαιτητές από τις δύο ομάδες και να βγουν οι τρεις, δίχως μάλιστα να ζητηθεί η εξαίρεση του ρέφερι Ψαριανού.

Ο Team-Manager του Παναθηναϊκού, όμως, Μάνος Παπαδόπουλος, απάντησε πως δεν θα είχε αντίρρηση αν ήταν η διαδικασία του πέμπτου τελικού, αλλά επειδή η κλήρωση ήταν για τον τέταρτο τελικό, δεν έπρεπε να αλλάξουν τα κριτήρια. "Αν νικήσουμε, το συζητάμε για τον πέμπτο τελικό", συμπλήρωσε.

Ο Γενικός Διευθυντής των ερυθρολεύκων, Χρήστος Σταυρόπουλος, από πλευράς Ολυμπιακού εξήγησε πως "είναι το πρώτο ματς που κρίνεται τίτλος", ενώ ο Γιώργος Σκινδήλιας πρόσθεσε "να ακούστε πρώτα τα ονόματα μήπως θέλετε κι εσείς τους ίδιους διαιτητές".

Οι δύο ομάδες δεν συμφώνησαν, λοιπόν κι έτσι προχώρησε η αρχική διαδικασία. Ήταν πάντως μια ήσυχη κλήρωση, δίχως φωνές και παράπονα.

Προβληματισμός για την κλήρωση του "πράσινου" Σχινά

Στον Ολυμπιακό, βέβαια, δεν θέλουν να δημιουργήσουν εντάσεις, αλλά εκφράζουν τον προβληματισμό τους για την κλήρωση του ρέφερι Τόμι Σχινά, καθώς είναι γνωστός για τα... πράσινα του αισθήματα. Ο ίδιος ο διαιτητής, άλλωστε, δεν έχει αρνηθεί ποτέ το γεγονός πως συμπαθεί το "τριφύλλι", έχοντας δώσει αρκετές φορές το "παρών" στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Η ιστορία πως αρέσκεται να κάνει προπονήσεις φορώντας σορτσάκι του ΠΑΟ είναι γνωστή. Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο ελπίζουν, τουλάχιστον, πως θα είναι αντικειμενικός, δίκαιος και σωστός στις αποφάσεις του. Βέβαια, και ο Παναγιώτης Αναστόπουλος δεν πάει πίσω. Ακόμη με "αίμα" είναι τα "νυστέρια" του από τον τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ το 2010, στην περίφημη "σφαγή" του αιώνα.

Ο Τόμι Σχινάς ως φίλαθλος στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στο ματς ΠΑΟ-Μακάμπι:

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου