ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Συμφώνησε στην ομαδα της καρδιας του

Συμφώνησε στην ομαδα της καρδιας του

Ο Γιώργος Πρίντεζης είπε "όχι" στην Φενέρμπαχτσε, συμφώνησε σε όλα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και θα παραμείνει παίκτης των Πειραιωτών για τα επόμενα τρία χρόνια.
Στην ομάδα της καρδιάς του θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο 27χρονος (22/2/1985) φόργουορντ απάντησε αρνητικά στην πλουσιοπάροχη πρόταση της Φενέρμπαχτσε και συμφώνησε με λιγότερα χρήματα με τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν ξεκάθαρη η επιθυμία του εξαρχής ώστε να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι, συνεχίζοντας να αποτελεί μέλος αυτής της καταληκτικής παρέας, αυτής της υπέροχης ομάδας, η οποία έφερε τους Πειραιώτες στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.
 
Η ανανέωση συνεργασίας του Γιώργου Πρίντεζη με τον Ολυμπιακό, λοιπόν, έκλεισε, με τον πιο βελτιωμένο μπασκετμπολίστα στην Ευρώπη, ο οποίος πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή σεζόν φέτος με την ερυθρόλευκη φανέλα, να συμφωνεί με τη πειραϊκή ΚΑΕ για τριετές συμβόλαιο έως το 2015. Τόσο ο παίκτης, όσο και η διοίκηση, έκαναν αμοιβαίες υποχωρήσεις, έβαλαν... νερό στο κρασί τους, εκφράζοντας έμπρακτα την κοινή διάθεση τους ώστε να πορευτούν μαζί για τα επόμενα χρόνια.

Μπράβο στον 27χρονο πάουερ-φόργουορντ ο οποίος απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα, βάζοντας το συναίσθημα πάνω από τα χρήματα, πολλά συγχαρητήρια και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία έχει πάρει... φόρα τις τελευταίες μέρες. Ήδη έχει ξεκινήσει να "δένει" στο μεγάλο λιμάνι τα βασικά μέλη του κορμού των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Το νικητήριο καλάθι του Πρίντεζη στον τελικό που συγκλόνισε την Ευρώπη:


The shot heard 'round the basketball world! από Euroleague_Basketball



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου