ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Πάντελιτς σε Μανωλά: "Άσε με, Μπεκενμπάουερ!"

Πάντελιτς σε Μανωλά: "Άσε με, Μπεκενμπάουερ!"

Ένα λάθος του Κώστα Μανωλά στην προπόνηση εκνεύρισε τον Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος την "είπε" στον 21άχρονο στόπερ. "Άσε με, Μπεκενμπάουερ", είπε ο Σέρβος επιθετικός στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, που είχε μία μικρή ένταση νωρίτερα και με τον Τάσο Παπάζογλου.
Πάνω στην ένταση της προπόνησης δεν είναι δύσκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Μία τέτοια έλαβε μέρος ανάμεσα σε Κώστα Μανωλά και Μάρκο Πάντελιτς στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού, την Τρίτη (10/7), στο Άχενκιρχ.
 
Σε μία άσκηση, στα 3/4 του γηπέδου, όπου οι ομάδες ήταν χωρισμένες σε τρεις εξάδες, ο Κώστας Μανωλάς προτίμησε να κάνει μια μακρινή πάσα, η οποία ωστόσο δεν είχε κανένα αντίκρισμα, καθώς ο Μάρκο Πάντελιτς δεν ήταν δυνατόν να την προλάβει με τίποτα. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονταν στην ίδια εξάδα.

Ο Σέρβος επιθετικός εκνευρίστηκε από την επιλογή αυτή του Μανωλά και γύρισε προς το μέρος του, λέγοντας "άσε με, Μπεκενμπάουερ!". Ο Πάντελιτς είπε στον Έλληνα στόπερ πως έπρεπε να κάνει κοντινή πάσα και να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα και όχι να επιχειρήσει με βαθιά μπαλιά να βρει συμπαίκτη. Ο νεαρός αμυντικός είχε στη συνέχεια ένα διάλογο για τη φάση με τον Σέρβο συμπαίκτη του, χωρίς αυτή η ένταση της στιγμής να πάρει περαιτέρω διαστάσεις. Η παρεξήγηση έλαβε τέλος.


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν μπροστά όταν συνέβη το γεγονός και μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης είχε τετ α τετ με τον Μάρκο Πάντελιτς. Οι δύο άντρες τα είπαν σε ήρεμο κλίμα.


Πριν από το περιστατικό, πάντως, ανάμεσα στον Πάντελιτς και τον Μανωλά, ο τελευταίος είχε μία ακόμα στιγμή έντασης, στην ίδια άσκηση, με τον Τάσο Παπάζογλου. Ο Παπάζογλου ανέτρεψε τον Μανωλά, ο οποίος είχε υπερβολική αντίδραση στο πέσιμό του. "Δεν σε βρήκα", είπε ο Παπάζογλου. "Με βρήκες", με κάτι "γαλλικά" παράλληλα, ήταν η άμεση αντίδραση του Μανωλά, για να απαντήσει στη συνέχεια στο ίδιο μήκος κύματος (με "γαλλικά", δηλαδή) ο Παπάζογλου. Εκεί, παρενέβη ο Πάντελιτς, ο οποίος είπε στον Τάσο Παπάζογλου να ηρεμήσει και να σταματήσει προκειμένου το συμβάν να θεωρηθεί λήξαν.


Αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν σε όλες τις προπονήσεις όλων των ομάδων του κόσμου. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής, που να μην θέλει να παίζει. Η προπόνηση είναι ο καθρέπτης του κάθε παίκτη. Ειδικά τώρα, σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις προκειμένου να κερδίσουν μία θέση στον Ολυμπιακό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου