ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Τα κυριοτερα νεα των ομαδων του μπασκετ της Α1

Τα κυριοτερα νεα των ομαδων του μπασκετ της Α1
11/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Τιμή μου που θα παίζω σε μία οργανωμένη ομάδα»

11/8/2012
«Τιμή μου που θα παίζω σε μία οργανωμένη ομάδα»

Απολύτως ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Κολοσσό, δήλωσε ο Φάνης Κουμπούρας λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τους «θαλασσί».

Ο 29χρονος γκαρντ χαρακτήρισε τιμή το γεγονός ότι θα παίξει σε μια πολύ καλή και εξαιρετικά οργανωμένη ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του για την νέα αγωνιστική σεζόν.


«Νιώθω πάρα πολύ ωραία που θα παίξω σε μία σταθερή και πολύ καλή ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Έγινε μία συζήτηση τις τελευταίες μέρες, δώσαμε τα χέρια και χαίρομαι που θα παίξω τη νέα χρονιά για λογαριασμό του Κολοσσού. Η ομάδα πέρσι έκανε μία φανταστική πορεία και εύχομαι να έχουμε ανάλογες επιτυχίες και την προσεχή σεζόν», είπε ο πρώην παίκτης του Ίκαρου Καλλιθέας και πρόσθεσε:

«Η περσινή χρονιά ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη του Κολοσσού, αλλά εμείς φέτος θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Οι κινήσεις που γίνονται είναι πολύ καλές και μαζί με τη διοίκηση και τον προπονητή μας, θα θέσουμε τους στόχους μας. Άλλωστε όπως έχει γίνει το ελληνικό μπάσκετ, βλέπουμε ότι οι περισσότερες ομάδες αλλάζουν ολοκληρωτικά και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι θα φτιάξουμε μία ομάδα που θα παλεύει σε όλα τα παιχνίδια και θα δίνει το 100% των δυνατοτήτων της για να κερδίζει. Είναι πραγματικά τιμή μου, που θα παίζω σε μία τόσο καλή, οργανωμένη και με κόσμο ομάδα. Ευελπιστώ να κάνουμε μία καλή χρονιά και μακάρι να φτιαχτεί το γήπεδο, ώστε ο Κολοσσός να μπορέσει να αγωνιστεί στην Ευρώπη».

Πήρε Βουγιούκα ο Κολοσσός

11/8/2012
Πήρε Βουγιούκα ο Κολοσσός

Στον Κολοσσό Ρόδο θα συνεχίσει την καριέρα του ο αδελφός του Ίαν Βουγιούκα, Άλεξ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τους Ροδίτες και ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Ο 22χρονος σέντερ, που αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στο NCAA, υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τους «θαλασσί».

Ο Βουγιούκας αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του Κολοσσού μετά τους Τσαλδάρη και Κουμπούρα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Άλεξ Βουγιούκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα μας.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ

Ο Άλεξ Βουγιούκας (ο Ίαν είναι αδερφός του) είναι 22 ετών (γεννήθηκε το 1990 στην Αγγλία), έχει ύψος 2.08 και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Τη σεζόν 2008-09 έπαιξε στο πανεπιστήμιο Marist, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια (2010-12) αγωνίστηκε με επιτυχία στο N.C.A.A. με τη φανέλα του Κολλεγίου Texas στο San Antonio. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο σε 29 παιχνίδια (έπαιξε κατά μέσο όρο 17.8 λεπτά), είχε 5.4 πόντους, με 48.1% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 66.7% στις βολές. Επίσης είχε 2.9 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ, 1 τάπα, 0.4 κλεψίματα και 1.1 λάθη. Ο Άλεξ Βουγιούκας πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στην 5η σερί νίκη του Τέξας Σαν Αντόνιο επί του Σαμ Χιούστον Στέιτ με 78-66, έχοντας 14 πόντους (ατομικό ρεκόρ), 1/1 βολή, 5/9 δίποντα και 1/1 τρίποντα. Είχε επίσης 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος σε 21 λεπτά.

Προσπαθεί για Άμουντσον

11/8/2012
Προσπαθεί για Άμουντσον

Αρκετά περίμενε τον Στεφάν Λασμέ και απάντηση καμία. Τελικά στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να αλλάξουν ρότα και να αναζητήσουν άλλες λύσεις για να ενισχύσουν το ρόστερ κάτω από το καλάθι.

Μια από τις περιπτώσεις παικτών που εξετάζουν στο τριφύλλι είναι και αυτή του Λουίς Άμουντσον, κάτι που είχε γράψει η Sportday.

Πλέον όμως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά… Οι πράσινοι δεν έχουν καταθέσει πρόταση, αλλά έχουν φροντίσει η πλευρά του παίκτη να είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον τους.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: ο Αμουντσον έχει βασική προτεραιότητα να υπογράψει σε ομάδα του ΝΒΑ, με τους Νικς και Μπόμπκατς να του έχουν καταθέσει δελεαστικές προτάσεις.

Ο ίδιος θα εξετάσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού μόνο σε περίπτωση που δεν συγκινηθεί από τις προτάσεις που του έχουν κατατεθεί.

Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να πληρώσει 1 εκατ. δολάρια για να τον δελεάσει.

Το σίγουρο είναι ότι αν οι «πράσινοι» επικεντρωθούν μόνο σε αυτό το ζήτημα, θα χρειαστεί να κάνουν νέα υπομονή που μπορεί και να μην αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου