ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Περπέρογλου: «Η καλύτερη επιλογή»

Περπέρογλου: «Η καλύτερη επιλογή» 

8/8/2012 KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Περπέρογλου: «Η καλύτερη επιλογή» 
Ως την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Στράτος Περπέρογλου, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 28χρονος πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στο ρόλο που έπαιξε ο Βασίλης Σπανούλης στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά και για τους στόχους που έχει πλέον με την νέα του ομάδα.

«Ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση, αλλά η κουβέντα που είχα με τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη) και τον κόουτς την έκανε αρκετά εύκολη. Όσα μου είπαν, με οδήγησαν στην καλύτερη επιλογή για μένα. Είμαι χαρούμενος που επισημοποιήθηκε η συμφωνία», σχολίασε αρχικά ο 28άχρονος φόργουορντ και συμπλήρωσε: «Χρειαζόμουν αυτή την αλλαγή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά έχω ξεπεράσει το πρόβλημα μου κι έχω πολύ όρεξη να δουλέψω. Μίλησα με πολύ κόσμο για τη λειτουργία της ομάδας κι άκουσα από παντού τα καλύτερα. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έκανε μια εκπληκτική χρονιά πέρσι και δείχνει ότι δουλεύει πολύ σωστά» τόνισε αρχικά στο «olympiacosbc.gr» και πρόσθεσε:

«Όπως πολλά από τα παιδιά λένε στις δηλώσεις τους, είναι πολύ εύκολο να ανέβεις στην κορυφή αλλά δύσκολο να κρατηθείς. Φέτος όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν. Πέρσι κανείς δεν περίμενε τον Ολυμπιακό κι αυτό ήταν ένα μεγάλο συν, φέτος αυτό δε θα ισχύει αλλά είναι πολύ σημαντικός ότι ο μεγαλύτερος κορμός της ομάδας έμεινε ο ίδιος».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο κομμάτι της προετοιμασίας, που ξεκινάει σε λίγες μέρες: «Σίγουρα δεν είναι καλό το ότι αποκλείστηκε η Εθνική ομάδα, αλλά για μας είναι πολύ σημαντικό το ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί από το ξεκίνημα», σχολίασε και μιας και η κουβέντα για την Εθνική ομάδα πρόσθεσε: «Φυσικά και θέλω να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα. Τώρα όμως θέλω να συγκεντρωθώ στα καθήκοντά μου στον Ολυμπιακό, στο να δουλέψω σκληρά και να γίνω καλύτερος για να βοηθήσω την ομάδα μου» ήταν τα λόγια του 28χρονου φόργουορντ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου