ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

«Ερυθρόλευκος» ο Μασάδο

«Ερυθρόλευκος» ο Μασάδο

9/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
«Ερυθρόλευκος» ο Μασάδο
Σε οριστική συμφωνία για την μετακίνηση του Πάουλο Μασάδο έφτασαν Ολυμπιακός και Τουλούζ και ο Πορτογάλος μέσος πιάνει «λιμάνι». Την Κυριακή πιθανότατα θα έρθει στην Ελλάδα ο παίκτης για να περάσει εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα είναι για 3+1 χρόνια.

Η συμφωνία των δύο πλευρών επιβεβαιώνεται πλέον και έτσι ο «εκλεκτός» του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την μεσαία γραμμή, «έκλεισε». Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» που ήταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και αρκετές μέρες με την Τουλούζ, χρειάστηκε να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την προσφορά τους και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό στο οποίο έγινε η μεταγραφή φτάνει τα 2.7 εκατ. ευρώ.

Ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται να είναι στην Ελλάδα την Κυριακή και αφού περάσει ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αυτό πιθανότατα θα έχει διάρκεια 3+1 ετών ενώ πλέον αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου