ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Oι κληρώσεις στη NOVA, ματς και τις Δευτέρες!

Oι κληρώσεις στη NOVA, ματς και τις Δευτέρες!

8/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Κληρώσεις στη NOVA, ματς και τις Δευτέρες!
H ΝOVA θα μεταδώσει live την Παρασκευή τις κληρώσεις Champions League και Europa League, όπου σίγουρα θα είναι οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και, πιθανώς, ο Αστέρας Τρίπολης. Και την Δευτέρα ματς της Σούπερ Λίγκα.

1) H ΝOVA θα μεταδώσει live την Παρασκευή από τη Νιόν της Ελβετίας τις κληρώσεις των play offs σε Champions League και Europa League, όπου σίγουρα θα είναι οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, ο Ατρόμητος που μπαίνει από αυτή τη φάση στο Europa League και, πιθανώς, ο Αστέρας Τρίπολης, αν φυσικά την Πέμπτη αποκλείσει τη Μαρίτιμο! Η κλήρωση του Champions League ξεκινά στις 13:00 και αυτή του Europa League στις 14:30 (αμφότερες live στο Novasports 1).
Τα δικαιώματα των play offs του Champions League υπάγονται στην κεντρική διαχείριση: Τρίτες στη NOVA και Τετάρτες στην ΕΡΤ οι πρώτες επιλογές, όλα τα άλλα ματς τα δείχνει η NOVA, όπως θα είναι και στους ομίλους. Αντιθέτως, τα δικαιώματα των play offs του Europa League είναι ελεύθερα προς διαπραγμάτευση, η NOVA (όπως είχε γράψει η στήλη εγκαίρως) έχει πάρει αυτά του Ατρόμητου.

2) Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων ποδοσφαίρου στη NOVA συνεχίζεται με δύο παιχνίδια του Ατρόμητου. Το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 20:00 ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου ενώ την Παρασκευή 17 Αυγούστου στις 20:00 θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι αγώνες θα προβληθούν σε Ελλάδα και Κύπρο απευθείας από το Novasports1 καθώς και από το www.novasports.gr σε audio streaming και θα είναι διαθέσιμοι για όλους τους Έλληνες.

3) Το ματς Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας πήρε ο ΟΤΕ (0-0 το α' ματς στο Βελιγράδι) και θα το μεταδώσει την Πέμπτη live στις 19:00 από το OTE Sport 2.


4)  Βραζιλία – Αργεντινή εις… διπλούν σε προημιτελικούς την Τετάρτη 8/8! Στις 16:00 (live στην ΕΤ3) στο ολυμπιακό τουρνουά βόλεϊ και στις 22:00 (εκτενή στιγμιότυπα στην ΕΤ1) στο μπάσκετ!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου