ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

CHAMPIONS LEAGUE:Οι τελευταιες ειδησεις των προκριματικων για τους ομιλους

CHAMPIONS LEAGUE:Οι τελευταιες ειδησεις των προκριματικων για τους ομιλους 
7/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Προκριθηκαν οι Δυναμο Κιεβου και Μπατε Μπορισοφ
7/8/2012

Δυναμό Κιέβου και Μπάτε Μπορίσοφ είναι οι δύο πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα διεκδικήσουν πλέον την είσοδό τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι Ουκρανοί πήραν μεγάλη νίκη μέσα στο Ρότερνταμ επί της Φέγενορντ με 1-0, με γκολ που πέτυχε ο Ιντεγιέ στο 96ο λεπτό και σε συνδυασμό με το 2-1 του Κιέβου πήραν την πρόκριση.

Μεγάλο «διπλό» και για τους Λευκορώσους της Μπάτε Μπορίσοφ που πέρασαν νικηφόρα με 2-0 από την Ουγγαρία και την έδρα της Ντέμπρετσεν. Ο Μοζολέβσκι στο 25ο και ο Βολόντκο στο 59ο λεπτό τα γκολ για τους φιλοξενούμενους που είχαν παραχωρήσει ισοπαλία 1-1 στο πρώτο παιχνίδι.




Μακ Κόλ: «Ένα γκολ»

7/8/2012
Μακ Κόλ: «Ένα γκολ»
Να πετύχει ένα γκολ είναι ο πρώτος στόχος της Μάδεργουελ στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό υποστήριξε ο τεχνικός της σκοτσέζικης ομάδας, Στιούαρτ Μακ Κόλ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα…

Ο τεχνικός της Μάδεργουελ παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να ανατραπεί το σκορ του πρώτου αγώνα, υποστηρίζοντας ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει οι παίκτες του να πιάσουν εξαιρετική απόδοση και την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός να είναι αρκετά κακός.

Οι δηλώσεις του Μακ Κόλ…

-Μετά το σκορ του πρώτου ματς, πιστεύετε ότι έχετε ρεαλιστικές ελπίδες για την πρόκριση;
«Φυσικά είναι πολύ δύσκολο. Έπρεπε να τα πάμε καλύτερα στην έδρα μας, αλλά χάσαμε μετά από ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και συγχρόνως, ο Παναθηναϊκός να είναι κακός. Όμως πάντα υπάρχουν ελπίδες και εμείς θα τις διεκδικήσουμε. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και αν σκοράρουμε πρώτοι, τότε ίσως πετύχουμε. Όπως λέμε στη Βρετανία, το ποδόσφαιρο είναι ένα παράξενο και αστείο παιχνίδι».

-Από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ποιος σας έκανε περισσότερη εντύπωση;
«Ο Χριστοδουλόπουλος. Είδα στιγμιότυπα του Παναθηναϊκού πριν το ματς και διαπίστωσα ότι διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Χριστοδουλόπουλος, ο Σισόκο, ο Ζέκα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα δυνατή σε άμυνα και επίθεση. Ξέραμε την ποιότητα του στα στημένα, αλλά δεν αμυνθήκαμε σωστά και σκόραρε».

-Έχετε ενημερωθεί για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Αθήνα;
«Μετά το πρώτο παιχνίδι, μας είπαν ότι εδώ η θερμοκρασία αγγίζει τους 40 βαθμούς. Ξέρω ότι επικρατεί ζέστη. Ευτυχώς, την ώρα του αγώνα θα έχει επικρατήσει κάπως. Ως ποδοσφαιριστής της Ρέιντζερς 17 χρόνια πριν που ήρθα να αγωνιστώ εδώ, η ατμόσφαιρα ήταν θερμή εντός και εκτός γηπέδου».

-Τι εντύπωση έχετε σχηματίσει για τον Παναθηναϊκό;
«Δεν μπορώ να κρίνω από ένα παιχνίδι, το πρώτο δυνατό του. Είναι δυνατός αντίπαλος, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά πιστεύω ότι θα βελτιωθεί. Έχει αποκτήσει έξι ποδοσφαιριστές και όσο κυλά ο χρόνος, θα γίνεται καλύτερος».

Ο Χένρικ Ογιάμα μίλησε εκπροσωπώντας τους παίκτες της Μάδεργουελ…

«Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν ισάξιοι με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που αξίζαμε. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε τις ευκαιρίες του, κάτι που εμείς δεν κάναμε. Αύριο θέλω να έχουμε εξίσου καλή απόδοση και σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να κάνουμε γκολ όταν έχουμε τη δυνατότητα. Γιατί δεν θα την έχουμε πολλές φορές», κατέληξε ο Εσθονός άσος.

Χριστοδουλόπουλος: «Να κάνουμε το καθήκον μας»

7/8/2012
Χριστοδουλόπουλος: «Να κάνουμε το καθήκον μας»
Για καθήκον του ίδιου και των άλλων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού να «φέρουν» την ομάδα το τριφύλλι στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε λόγο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη συνέντευξη Τύπο του αγώνα με την Μάδεργουελ.

Ο μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού, συμφώνησε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα πως το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη σκοτσέζικη ομάδα είναι διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο.

«Ήταν καλό το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Το 0-2 σου δίνει ψυχολογικό προβάδισμα και αυτοπεποίθηση. Το αυριανό παιχνίδι όμως, όπως είπε ο προπονητής είναι άλλο παιχνίδι. Ξεκινάει και πάλι με 0-0. Ο στόχος είναι να περάσει η ομάδα και να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό με ωραίο ποδόσφαιρο και με μία νίκη», υποστήριξε ο Χριστοδουλόπουλος ο οποίος σχολίασε για τις μεγαλύτερες ευθύνες που έχει σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

«Ίσως είναι λόγω της θέσης που αγωνίζομαι και μου αρέσει. Ας ελπίσουμε ότι θα μείνω υγιής γιατί πέρασα πολλά. Ελπίζω εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου να κάνουν το καθήκον μας στην ομάδα, για να είμαστε επιτυχημένοι».

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανέφερε για τον πρώτο που αγωνιστήκαν οι σκοτσέζοι στο πρώτο παιχνίδι…

«Ήταν η πρώτη μου φορά. Μου έκανε εντύπωση ο ρυθμός και το πόσο δυναμικά παίζουν οι αντίπαλοι. Το πόσο γρήγορο είναι το γήπεδο λόγω βροχής και υγρασίας. Με τον Καρυπίδη είχα μιλήσει και μου είχε πει για το κλίμα και το πόσο ωραίο ήταν να αγωνίζεσαι σε μία ομάδα όπως η Χαρτς, που δεν έχει πίεση. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Είναι στην κουλτούρα τους. Δυστυχώς έγινε αυτό με την Ρέιντζερς, ας ελπίσουμε ότι θα ανέβει και πάλι για να επιστρέψει η αίγλη στο Σκωτσέζικο ποδόσφαιρο», τόνισε.

Ο Χριστοδουλόπουλος ερωτήθηκε για τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι πράσινοι στην προηγούμενη αγωνιστική σεζόν και τους στόχους που υπάρχουν για την εφετινή σεζόν.

«Είναι νωρίς για να δούμε που θα φτάσουμε. Πέρυσι ήταν δύσκολα. Φέτος είμαι αισιόδοξος. Διοικητικά η ομάδα έχει βρει το δρόμο της. Θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Θα μπαίνουμε να κερδίζουμε, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που δεν κάναμε πέρυσι. Αυτό είναι στο πίσω μέρος του μυαλό μας, για να μην το ξαναπάθουμε», κατέληξε.

«Ξεκινάμε από 0-0»

7/8/2012
«Ξεκινάμε από 0-0»
Να αφήσουν πίσω τους το υπέρ τους 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Μάδεργουελ κάλεσε τους παίκτες του ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως θέλει να δεν την ομάδα του τουλάχιστον να επαναλαμβάνει εμφάνιση αντίστοιχη με εκείνη στη Σκωτία.

Παρών στη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή:

Για το αν οι παίκτες του ενδέχεται να εμφανιστούν πιο χαλαροί μετά το σκορ του πρώτου αγώνα:


«Θα έλεγα ότι το 2-0 σε μία διαδικασία που μετράνε τα γκολ και όχι οι βαθμοί, είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μπορεί ωστόσο να αποδειχθεί καθοριστικό αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Άρα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι από ότι ήμασταν στην Σκωτία. Κόντρα στους Σκωτσέζους πρέπει να έχεις πάντα ανοιχτά τα μάτια σου».

Για το αν φοβάται κάποια… επική ανατροπή σε βάρος του «τριφυλλιού»:

«Δεν θυμάμαι ποτέ να έχει συμβεί κάτι. Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί ούτε αύριο. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με πίστη και εμπιστοσύνη. Το αυριανό παιχνίδι ξεκινάει από το 0-0. Θέλουμε να νικήσουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση, που θα είναι κάτι καλό για την ομάδα και τους φιλάθλους μας. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο και πως οι αντίπαλοι θα παίξουν σκληρά για να πάρουν τη νίκη. Ελπίζω πως θα νικήσουμε. Όπως κάθε προπονητής που πριν από μία εβδομάδα είδε την ομάδα του να κερδίζει, έτσι και εγώ θέλω να την δω να έχει τουλάχιστον το ίδιο αποτέλεσμα, αν όχι ένα καλύτερο».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα:

«Τέσσερις εβδομάδες δουλειάς δεν είναι αρκετές για να είναι έτοιμη η ομάδα. Είμαστε σε καλή στιγμή, αναφορικά με το διάστημα της προπόνησης. Οι καινούριοι παίκτες σταδιακά προσαρμόζονται. Έχουμε παίκτες με διαφορετικά επίπεδα προετοιμασίας. Άλλους ας πούμε, όπως ο Λάζαρος έχουν 5 εβδομάδας προετοιμασίες και άλλους που έχασαν 2-3 εβδομάδες όπως ο Φορναρόλι. Είχαμε δύο τραυματισμούς του Σο και του Πίντο, που τους εμπόδισαν στις προπονήσεις.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν δύο νέοι παίκτες, που τους είδαμε στην Σκωτία, δηλαδή τον Βελάσκες και τον Σισόκο. Οι άλλοι μπαίνουν σιγά-σιγά. Υπάρχουν και άλλοι που ήρθαν αργά, κάτι που δεν μας επιτρέπει να έχουμε ιδανική ισορροπία ακόμα. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Αύριο θα παίξουμε μεγάλη όρεξη για τη νίκη
».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε σχετικά για την περίπτωση του Καραγκούνη, αρκέστηκε να πει: «No Karagkounis», ξεκαθαρίζοντας πως θα απαντούσε μόνο σε θέματα σχετικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου