ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωσε τον Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε τον Περπέρογλου ο Ολυμπιακός

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Στράτου Περπέρογλου, ανήμερα των γενεθλίων του παίκτη, προχώρησε και επίσημα η ΚΑΕ Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης (7/8)! Υπέγραψε για δύο χρόνια.
Eίναι πλέον και επίσημο: η ΚΑΕ Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης (7/8) ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στράτο Περπέρογλου (!) ανήμερα των γενεθλίων του 28χρονου φόργουορντ. Ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος... πέταξε τα πράσινα για να φορέσει τα ερυθρόλευκα, συμφώνησε με την διοίκηση των Πειραιωτών για διετές συμβόλαιο συνεργασίας (1+1, με τον σύλλογο να έχει την οψιόν ανανέωσης), με το κασέ του παίκτη να κυμαίνεται στις 370.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο έλαβε αίσιο τέλος το πιο "καυτό" μεταγραφικό σίριαλ του φετινού καλοκαιριού στο ελληνικό μπάσκετ.

Την Δευτέρα (6/8), άλλωστε, σας είχαμε προϊδεάσει στο RedPlanet.gr για την συγκεκριμένη εξέλιξη στο κείμενο "Έχουν τρελαθεί με Περπέρογλου", επισημαίνοντας σας με σιγουριά πως ο 28χρονος φόργουορντ βρίσκεται μία... ανάσα απ' το μεγάλο λιμάνι. Σας αναφέραμε το πράσινο παρασκήνιο και για τα ψέμματα που διέδιδαν για την υπόθεση από το "τριφύλλι" (σχολίαζαν πως οι Πρωταθλητές διπλασίασαν την προσφορά τους, κάτι που φυσικά και δεν ισχύει, καθώς οι προτάσεις ήταν ισόποσες, με τον παίκτη να επιλέγει να φορέσει τα ερυθρόλευκα), ενώ σας είχαμε τονίσει και πως το πιθανότερο ήταν η διοίκηση να ανακοινώσει επίσημα την συνεργασία της με τον Έλληνα διεθνή ανήμερα των γενεθλίων του. Τελικά, ό,τι σας είπαμε, έγινε και πράξη και ο... λιονταρίσιος βρυχηθμός της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τα γραφεία της στην Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά ακούστηκε, όντως, μέχρι το ΟΑΚΑ!

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας με αυτή την μεταγραφή έβαλαν στην "μηχανή" τους έναν ακόμη εξαιρετικό καλαθοσφαιριστή, προσθέτοντας βάθος και ποιότητα στο έμψυχο υλικό της ομάδας. Ο Στράτος Περπέρογλου είναι ο φόργουορντ ο οποίος θα πλαισιώσει ιδανικά τον Κώστα Παπανικολάου στη θέση "3", όπου ο Ολυμπιακός θα είναι πανίσχυρος την επόμενη αγωνιστική περίοδο! Ο 28χρονος διεθνής φόργουορντ ανήμερα των γενεθλίων του έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, αφού προηγουμένως είχε απορρίψει την ισόποση προσφορά του Παναθηναϊκού, καθώς η επιθυμία του ήταν να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες διευθετήθηκαν κι έτσι οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την απόκτηση του, πλέον, "Red Hot Chili Perper" φόργουορντ, ο οποίος την τελευταία πενταετία αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. Πλέον για τον Ολυμπιακό το βασικό παζλ για τη νέα σεζόν έχει συμπληρωθεί και αυτό που απομένει πλέον είναι ορισμένες ακόμη κινήσεις, βοηθητικού κυρίως χαρακτήρα για την διαμόρφωση του ρόστερ που θα κληθεί να διαχειριστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Συγκεκριμένα θα αποκτηθεί ένας ακόμη περιφερειακός (για τη θέση "2") και ένας τέταρτος-επιπλέον-βοηθητικός σέντερ (πίσω από τους Χάινς, Ντόρσεϊ, Μαυροειδή), με τον Ολυμπιακό να έχει βασική προτεραιότητα τον Βασίλη Καββαδά και εναλλακτική λύση τον Γάιο Σκορδίλη. Με τον ερχομό του Στράτου Περπέρογλου στον Πειραιά, το ερυθρόλευκο ρόστερ, πλέον, μετράει 13εις παίκτες: Χάινς, Λο, Άντιτς, Σπανούλης, Περπέρογλου, Ντόρσεϊ, Μαυροειδής, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Σλούκας και Κατσίβελης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Στράτο Περπέρογλου. Ο διεθνής φόργουορντ θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου