ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Τα κυριοτερα νεα ολης της ποδοσφαιρικης Ευρωπης

Τα κυριοτερα νεα ολης της ποδοσφαιρικης Ευρωπης
9/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.ε30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RεεADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Για τον πατερα του!!!

9/8/2012

Στιγμές συγκίνησης στα αποδυτήρια της Σεβίλλης. Ο γιος του αδικοχαμένου Αντόνιο Πουέρτα, που «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς που είχε υποστεί σε αγώνα με τη Χετάφε στις 25 Αυγούστου του 2007, επισκέφτηκε την ομάδα του πατέρα του στο περιθώριο του φιλικού που έγινε στη μνήμη του εκλιπόντος.

Πεντάρα της Ρεάλ στη Μίλαν!

09/08/2012
Πεντάρα της Ρεάλ στη Μίλαν! (video)
Η «βασίλισσα» δεν καταλαβαίνει από… φιλικά. Η Ρεάλ Μαδρίτης ταπείνωσε με 5-1 τη Μίλαν στη Νέα Υόρκη μπροστά σε 50.000 θεατές δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει της έναρξης της σεζόν στην Ισπανία, αλλά και εκθέτοντας παράλληλα τις πολλές αδυναμίες των «ροσονέρι».

Ο Άνχελ Ντι Μαρία με καταπληκτικό βολέ άνοιξε το σκορ στο 25’ και ο Ρομπίνιο ισοφάρισε στο 33’, αλλά στην επανάληψη ξέσπασε… καταιγίδα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δύο γκολ (49’, 65’) και οι Σέρχιο Ράμος (81’) και Χοσέ Καγεχόν (89’) φόρτωσαν με τέσσερα ακόμη γκολ την εστία της ιταλικής ομάδας που φαίνεται και είναι εμφανώς αποδυναμωμένη μετά τις αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων παικτών.

Μίλαν: Αμπιάτι (46’ Αμέλια), Αμπάτε (46’ Ντε Σίλιο), Αντονίνι (46’ Μεσμπά), Μπονέρα, Ατσέρμπι (46’ Κονστάν), Αμπροζίνι (68’ Τραορέ), Φλαμινί (46’ Εμάνουελσον), Νοτσερίνο (78’ Ιότι), Μπόατενγκ, Ρομπίνιο, Κασάνο (46’ Ελ Σαράουι).

Ρεάλ: Κασίγιας (84’ Χεσούς), Νάτσο (46’ Αρμπελόα), Πέπε (69’ Αλμπιόλ), Βαράν (46’ Ράμος), Κοεντράο (74’ Σαχίν), Ντιαρά (69’ Γκρανέρο), Κεντίρα (46’ Αλόνσο), Ντι Μαρία (60’ Καγεχόν), Εζίλ (60’ Κακά), Ρονάλντο (79’ Μοράτα), Μπενζεμά (46’ Ιγκουαΐν).


Ανανέωσε με Ρεάλ ο Ντι Μαρία

9/8/2012
Ανανέωσε με Ρεάλ ο Ντι Μαρία
Με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 ο Άνχελ Ντι Μαρία, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τη «βασίλισσα» το 2010, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο. Μέσα σε δύο χρόνιες ο Ντι Μαρία έχει γίνει βασικός, έχοντας ήδη 58 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και επιθυμία τόσο του ισπανικού συλλόγου, όσο και του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν να παραμείνει μέλος της Ρεάλ.

Μουρίνιο: «Δύσκολα θα μας φτάσει κάποιος»

9/8/2012
Μουρίνιο: «Δύσκολα θα μας φτάσει κάποιος»

Την πεποίθησή ότι το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών που σημείωσε πέρυσι η Ρεάλ Μαδρίτης στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θα μείνει για πολλά χρόνια στην ιστορία εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε το ισπανικό πρωτάθλημα ως το καλύτερο στον κόσμο, τονίζοντας πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται εκεί.

«Δεν νομίζω ότι φέτος ο πρωταθλητής θα φτάσει τους 100 βαθμούς, ούτε νομίζω ότι η ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα θα σκοράρει 120 τέρματα. Νομίζω ότι αυτοί είναι αριθμοί που θα μείνουν στην ιστορία για πολύ καιρό. Δεν νομίζω ότι εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, ούτε η Μπαρτσελόνα.

Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και πολύ ενδιαφέρον γιατί οι ομάδες δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην τακτική και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είμαι στην Ισπανία, επειδή θέλω να είμαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η ομάδα μας έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας και είναι καλή
», ανέφερε ο Μουρίνιο.

Το… ξεπούλημα συνεχίζεται στη Μάλαγα

9/8/2012
Το… ξεπούλημα συνεχίζεται στη Μάλαγα

Μετά τους Καθόρλα (Άρσεναλ), Ροντόν (Ρούμπιν Καζάν), Μαρέσκα (οδεύει προς Σαμπντόρια) και ο Ελισέου βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Μάλαγα, ύστερα από την απόφαση του Αλ-Τάνι να βάλει πωλητήριο στο σύλλογο.

Ήδη για τον Πορτογάλο αριστερό μπακ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον αρκετές ομάδες, ωστόσο το πιο… σοβαρό έρχεται από την Μπενφίκα.

Την περσινή χρονιά, ο Ελισέου μετρούσε 28 συμμετοχές και δύο τέρματα, σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μάλαγα.

Θεμα ωρων με Ντιαρα

9/8/2012

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει από την Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Αλού Ντιαρά. Σύμφωνα με την «Equipe», ο μέσος της Μαρσέιγ αναμένεται να μεταβεί στο Λονδίνο μέσα στη μέρα (9/8) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τα «σφυριά». Πέρυσι, ο 31χρονος Γάλλος μετρούσε 34 συμμετοχές και δύο τέρματα στη Ligue 1 με τους Μασσαλούς.

ΣΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Ο ΠΙΣΑΡΟ

9/8/2012

Με τη φανέλα της Φιορεντίνα θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ο Νταβίντ Πισάρο, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος. Ο Ιταλός διεθνής συμφώνησε σε όλα με τους «βιόλα» και ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, μετά από έξι χρόνια που ανήκε στη Ρόμα.

Κενο το 10 του Ντελ Πιερο

9/8/2012

Τελικά, κανείς από τους υπάρχοντες παίκτες της Γιουβέντους δεν πήρε στη φανέλα του το νούμερο 10 του ιστορικού πρώην αρχηγού των «μπιανκονέρι», Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Μπουφόν και Τζιοβίνκο «φλέρταραν» με το νούμερο του «πιντουρίκιο», ωστόσο επέλεξαν άλλο.

Μια μερα ακομα για τα σπουδαια!!!

9/8/2012

Με μία μέρα καθυστέρηση, την Παρασκευή, θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για τους εμπλεκόμενους στο νέο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στη γειτονική χώρα. Πολύμηνη ποινή αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζουν τρία μέλη της Γιουβέντους, ο προπονητής Αντόνιο Κόντε και οι ποδοσφαιριστές Λεονάρντο Μπονούτσι και Σιμόνε Πέπε.

Στην Βερονα ο Μορας

9/8/2012

Την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα ανακοίνωσε η Ελλάς Βερόνα. Ο Λαρισαίος αμυντικός, που βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, υπέγραψε στην ιταλική ομάδα που αγωνίζεται στη Serie B.

Απιθανο για Κακα

9/8/2012

Συμβιβασμένος με την αποτυχία στις προσπάθειες της Μίλαν να αποκτήσει τον Κακά δείχνει ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο εκτελεστικός διευθυντής των «ροσονέρι» είχε επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στο περιθώριο του φιλικού των δύο ομάδων στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν είναι καθόλου αισιόδοξος για τη μεγάλη επιστροφή του παίκτη στο Μιλάνο.

Νεα προσωπα καλεσε ο Ντιντιε
9/8/2012

Πέντε νέα πρόσωπα, σε σχέση με την αποστολή στο Euro της Ουκρανίας και της Πολωνίας, ανακοίνωσε ο Ντιντιέ Ντεσάν, ενόψει του φιλικού της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, με την Ουρουγουάη στις 15 Αυγούστου. Με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Νασρί και Μενέζ, αλλά και τους… υπόλογους Μπεν Αρφά και Εμβιλά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» κάλεσε τους Βαράν, Ζαλέ, Καπουέ, Μαβουμπά και Μπριάν.

Τον θελουν η Λυον και η Μαρσειγ
9/8/2012

Στη… μάχη για την απόκτηση του Ζορζ Μαντζέκ έχουν μπει Λιόν και Μαρσέιγ, σύμφωνα με την «Equipe». Ο Καμερουνέζος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 με την Οσέρ, ωστόσο δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, με αποτέλεσμα να ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου