ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Μιραλάς in, Γκρέκο και Φουστέρ out

Μιραλάς in, Γκρέκο και Φουστέρ out

9/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Μιραλάς in, Γκρέκο και Φουστέρ out

Με τον Κέβιν Μιραλάς στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Πορτογαλία, για το φιλικό κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας (12/8, 21:00).

Ο Βέλγος επιθετικός δείχνει να είναι όλο και καλύτερα μετά τον τραυματισμό του συμμετέχοντας στο δίτερμα μαζί με τον Λεάντρο Γκρέκο, ωστόσο ο Ιταλός κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός, όπως και ο Νταβίντ Φουστέρ.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων», επί ελληνικού εδάφους.

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν το ταξίδι στην Πορτογαλία, πραγματοποίησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το πρωί της Πέμπτης (9/8). Αυτή, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με τους Κέβιν Μιραλάς και Λεάντρο Γκρέκο να παίρνουν κανονικά μέρος στο δίτερμα. Συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Οι παίκτες που ανακοίνωση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για την Πορτογαλία και το φιλικό με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Τάτος, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης.

Εκείνοι που δεν θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα οι Γκρέκο, Ποτουρίδης, Ντιόγκο, Φουστέρ, Ντιελνά και Αβραάμ Παπαδόπουλος, θα βρεθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να συνεχίσουν τα προγράμματά τους, με τον τελευταίο να ανεβάζει συνεχώς ρυθμό στην εκγύμνασή του.

Τέλος, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συγκεντρωθούν την Παρασκευή (10/8) στις 05:00 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με την πτήση προς Λισαβόνα να είναι προγραμματισμένη για λίγο μετά τις 06:00.

πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου