ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

9/8/2012

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE

Δύο υποψήφιοι για τον Άρη

9/8/2012

Δύο υποψήφιοι για τον Άρη

Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Ηλιάδη να επανέλθει στο προσκήνιο για τον Άρη δεν βρίσκει έδαφος να προχωρήσει.

Ωστόσο ο πρώην πρόεδρος της ομάδας δεν είναι η μοναδική… αχτίδα φωτός, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Κοινωνία Μελών Άρη, υπάρχουν δύο ακόμα περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν την διάθεση να βοηθήσουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΜΑ:

«Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και μετά την πιο πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Ηλιάδη, επικεφαλής ενός εκ των ομάδων ανθρώπων που εξεδήλωσαν δημόσια το ενδιαφέρον τους, η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ ενημερώνει ότι εξετάζονται εδώ και καιρό, παράλληλα, δύο ακόμη περιπτώσεις επιχειρηματιών που πιστεύουν ότι μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τη σημερινή κατάσταση. Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ έχει ήδη θέσει γενικούς όρους και προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των συγκεκριμένων ανθρώπων στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η απάντησή τους αναμένεται άμεσα ώστε να συμφωνηθούν και να επικυρωθούν οι τελικοί όροι που θα διασφαλίζουν το μέλλον της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ότι η ομάδα θα παραμείνει στα χέρια και τον έλεγχο του λαού.

Ανεξάρτητα από την πορεία και το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταβάλλουν καθημερινή προσπάθεια για να ξεπεραστούν οι τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα. Στον αγώνα αυτό έχουν συμβάλλει τα μέγιστα οι περίπου 3.000 φίλαθλοι του ΑΡΗ που έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας τους, ενώ η ανεύρεση λύσης θα γίνει ακόμη πιο εφικτή με τη συμμετοχή και την έμπρακτη στήριξη ακόμη περισσότερων Αρειανών».

Τα… μαζεύει και έρχεται

9/8/2012

Τα… μαζεύει και έρχεται

Μετά από μερικές ώρες στο Ηράκλειο το νέο απόκτημα του ΟΦΗ, Θανάσης Παπάζογλου, αναχώρησε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (9/8), προκειμένου να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη και να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα.

Ωστόσο, ο 24χρονος φορ αναμένεται να επιστρέψει το Σάββατο (11/8) στην Κρήτη και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Εκείνη την ημέρα έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την Επισκοπή που θα γίνει στο ΒΑΚ στις 18:30.

Τώρα όσον αφορά την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (9/8) ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Αναστόπουλος, έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να… καταπιούν πολλά χιλιόμετρα, προκειμένου να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Αυτοί που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα ήταν οι Μανόλης Ζαχαράκης, Ντένις Σόουζα και Χρήστος Μπούρμπος, οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

Η δεύτερη προπόνηση της ημέρας θα γίνει στις 19:00 στις εγκαταστάσεις του ΒΑΚ.


Ένας «πονοκέφαλος» στην Ξάνθη

9/8/2012

Ένας «πονοκέφαλος» στην Ξάνθη

Χωρίς τον Σπύρο Βάλλα διεξήχθη η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης για την SKODA Ξάνθη, καθώς ο έμπειρος αμυντικός ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Αποκατάσταση για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ακριτικού συλλόγου.

Μετά το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου (2-2), ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θέλησε να πιέσει περισσότερο τους παίκτες του, για αυτό προτίμησε να ακολουθήσουν ασκήσεις αποκατάστασης αερόβιου τρεξίματος. Μοναδικός απών ήταν ο Βάλλας, καθώς συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο παραμένει αισιόδοξο ως προς τον έγκαιρο χρόνο επιστροφής του.

Επόμενο… ραντεβού για τον ξανθιώτικο σύλλογο έχει οριστεί το απόγευμα της Παρασκευής, όπου θα είναι και η τελευταία προπόνηση πριν ενός ακόμα φιλικού προετοιμασίας κόντρα στη Δόξα Δράμας το Σάββατο.

Οριακές διαπραγματεύσεις

9/8/2012

Οριακές διαπραγματεύσεις

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει απόψε ευρωπαϊκό ματς, αλλά τα βλέμματα στρέφονται… εκτός γηπέδου, κι όχι επειδή το 2-0 επί της Μπνέι Γιεχούντα στο Ισραήλ αποτελεί σκορ πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Κι αυτό γιατί η σημερινή μέρα θα κρίνει την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ή όχι.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ομογενούς υποψηφίου επενδυτή, Γιώργος Γκουροβανίδης ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, ότι ο ίδιος και η οικονομική σύμβουλος της πλευράς Σαββίδη θα δώσουν το «παρών» στην απογευματινή συνεδρίαση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, που «απειλούν» να τινάξουν στον αέρα την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ. Μάλιστα από την πλευρά του ενδιαφερόμενου για την αγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, έχει καταστεί σαφές πως υπάρχει διορία μέχρι αύριο για τη συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Παρών στην αποψινή κρίσιμη συνάντηση πιθανότατα θα είναι ο Ζήσης Βρύζας.

«Θύμα παραπληροφόρησης ο κ. Αλαφούζος»

9/8/2012

«Θύμα παραπληροφόρησης ο κ. Αλαφούζος»

Θύμα παραπληροφόρησης και άγνοιας έχει πέσει ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως τονίζει μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με αφορμή το σχόλιο του έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

«Τέτοιου είδους δηλώσεις άλλωστε πέραν των προς στιγμή δημιουργίας εντυπώσεων, αφορμή μόνο για εντάσεις μεταξύ των φιλάθλων μπορεί να αποτελέσουν στο άμεσο μέλλον, των οποίων θα φέρει την ευθύνη», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε το εκτός πραγματικότητας και παιδαριώδους λογικής σχόλιο, του νεοφώτιστου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα κου Αλαφούζου για τον ΠΑΣ, με την ιδιότητα του μέλους τη Παναθηναϊκής συμμαχίας.

Ο κος Αλαφούζος προφανώς δεν μπορεί να γνωρίζει λεπτομέρειες για τους όρους απόκτησης των φετινών μεταγραφικών επιλογών της ομάδας μας, αλλά αν ήθελε θα μπορούσε να ενημερωθεί εύκολα για το ότι δεν έχει αποκτηθεί κανείς με τη μορφή δανεισμού.

Αν ο κος Αλαφούζος ενοχλείται που ποδοσφαιριστές του ΟΣΦΠ μεταγράφονται, μετά τη λήξη της συνεργασίας τους, σε άλλες ομάδες ας καταθέσει πρόταση στις αρμόδιες επιτροπές ώστε αμέσως μετά να κλείνουν οριστικά και την καριέρα τους.

Ο κος Αλαφούζος προφανώς έπεσε θύμα παραπληροφόρησης αλλά και άγνοιας. Αυτό όμως δεν τον δικαιολογεί για τον προσβλητικό για την ομάδα μας χαρακτήρα των δηλώσεών του και τον καλούμε να ανακαλέσει άμεσα.

Τέτοιου είδους δηλώσεις άλλωστε πέραν των προς στιγμή δημιουργίας εντυπώσεων, αφορμή μόνο για εντάσεις μεταξύ των φιλάθλων μπορεί να αποτελέσουν στο άμεσο μέλλον, των οποίων θα φέρει την ευθύνη.

Επειδή “ού δύναται άλλους σώσαι, σώσει εαυτόν και Παναθηναϊκή Συμμαχία”
».

Νέα «καρφιά» Αλαφούζου

9/8/2012
Νέα «καρφιά» Αλαφούζου
Συνέχεια στην κόντρα που άνοιξε διαδικτυακά χθες το βράδυ μέσω twitter με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο εμπνευστής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έριξε νέα "καρφιά" εναντίον των δύο συγκεκριμένων ομάδων, τις οποίες κατηγόρησε ως "θυγατρικές" του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:
ε σχέση με τις αντιδράσεις του Ατρόμητου και του ΠΑΣ Γιάννινα, για το (μέγα) θέμα της αλλοίωσης του πρωταθλήματος με τους δανεικούς, από την Παναθηναϊκή Συμμαχία διευκρινίζεται στους δύο «θιγμένους» ότι: «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια...».

Ανακοίνωσε Βιγιαρέχο ο Πανθρακικός

9/8/2012

Ανακοίνωσε Βιγιαρέχο ο Πανθρακικός

Μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Πανθρακικού, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιγκέλ Βιγιαρέχο ντε Κάστρο. Ο Ισπανός αριστερός μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Miguel Villarejo De Castro. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αφού πέρασε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του στο επαγγελματικό συμβόλαιο του διάρκειας 1 έτους.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Miguel Villarejo De Castro γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1988 στην Jaen της Ισπανίας. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Codroba σε ηλικία 18 ετών. Το 2009-2010 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Segunda Division με την φανέλα της Alcala πραγματοποιώντας 32 εμφανίσεις ενώ τα τελευταία 2 χρόνια ήταν μέλος της Rayo Vallecano B έχοντας συνολικά 62 εμφανίσεις.

«Ανακαλέστε τώρα κ. Αλαφούζε»

9/8/2012

«Ανακαλέστε τώρα κ. Αλαφούζε»

Απάντηση στο προσβλητικό, όπως το χαρακτηρίζει, σχόλιο του επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Γιάννη Αλαφούζου με αφορμή τον δανεισμό του Σουμπίνιο από τον Ολυμπιακό, έδωσε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Ατρόμητος. «Η ομάδα μας δεν έχει ανάγκη ούτε από συμμαχίες, ούτε από παρασκήνιο για να προοδεύσει» αναφέρει και καταλήγει: «Είναι φρόνιμο να ανακαλέσει τον προσβλητικό χαρακτηρισμό που προσέδωσε στην ομάδα μας γιατί αλλιώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί κοινός συκοφάντης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Το άκρως προσβλητικό σχόλιο που έκανε για την ομάδα μας ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» κύριος Γιάννης Αλαφούζος σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Σουμπίνιο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μας προξενεί έκπληξη και αλγεινή εντύπωση.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κύριο Αλαφούζο ότι η συγκεκριμένη λογική είναι μέσα στη διεθνή πρακτική σε όλες τις Λίγκες του κόσμου ώστε να γίνονται μετεγγραφές και δανεισμοί ποδοσφαιριστών μεταξύ των συλλόγων. Με την συγκεκριμένη πρακτική, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός και οι συνεργάτες του έχουν παραχωρήσει κατά το παρελθόν παίκτες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Άντερσον, Εμπέντε, Μαρίνος) αλλά και έχουν πάρει παίκτες από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Τσίγκας, Δημούτσος).

Θα έπρεπε λοιπόν οι εκλεκτοί συνεργάτες του κυρίου Αλαφούζου, επειδή είναι καινούργιος στο χώρο και δεν γνωρίζει, να είχαν φροντίσει να τον ενημερώσουν έγκαιρα διότι τότε κανείς δεν μας χαρακτήρισε «θυγατρική» του Παναθηναϊκού.

Ας τον ενημερώσουμε τουλάχιστον εμείς, όσον αφορά τη δική μας ομάδα, ότι τα συμβόλαια των παικτών που παίρνουμε με τη μορφή δανεισμού καλύπτονται αποκλειστικά από την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Κι επειδή ο κύριος Αλαφούζος έκανε αναφορά για «σημαδεμένα» και «στημένα» πρωταθλήματα, ανακαλούμε στη μνήμη του, προφανώς γιατί έχει ξεχάσει ή δεν παρακολουθούσε ποδόσφαιρο, τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που η ομάδα μας απώλεσε το κύπελλο στο 120' της παράτασης και χρησιμοποίησε κανονικά τους δύο παίκτες (Μήτρογλου, Τάτος) που είχαμε δανεικούς από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι οποίοι είχαν πολύ καλή απόδοση.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι περήφανη γιατί όλη η Ελλάδα γνωρίζει την αταλάντευτη και αυτόφωτη παρουσία της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που μας έχει καταξιώσει και δεν έχει ανάγκη ούτε από συμμαχίες, ούτε από παρασκήνιο για να προοδεύσει.

Είναι φρόνιμο, ο κύριος Αλαφούζος που είναι καινούργιος στο χώρο να ενημερωθεί τελικώς από τους συνεργάτες του και να ανακαλέσει τον προσβλητικό χαρακτηρισμό που προσέδωσε στην ομάδα μας γιατί αλλιώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί κοινός συκοφάντης».

Τα τυπικά για Σίμωση

9/8/2012

Τα τυπικά για Σίμωση

Κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Σίμωση βρίσκεται η Κέρκυρα, με σκοπό να ενδυναμώσει την επιθετική της γραμμή. Ο 24χρονος επιθετικός βρίσκεται στο Ελατοχώρι και προπονείται με την ομάδα, παίζοντας μάλιστα και στο χθεσινό φιλικό κόντρα στον Βατανιακό.

Ο παίκτης, με τον οποίο ο τεχνικός της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος, είχε συνεργαστεί στην κοινή τους... θητεία στον Πανιώνιο, αναμένεται να αγωνιστεί και στη σημερινή αναμέτρηση, στην οποία οι Φαίακες θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή (9/8, 19:00).

Σχετικά με τον αμυντικό η διοίκηση της Κέρκυρας συνεχίζει να «βλέπει» το θέμα του Τσιρίλο, αφού ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με την υπόθεση του Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, ο Έλληνας τεχνικός θέλει να έχει στη διάθεσή του έναν έμπειρο στόπερ.

«Παίζεται» το μέλλον της

9/8/2012

«Παίζεται» το μέλλον της

Iδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της ΑΕΚ και τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λίγκα είναι η σημερινή μέρα. Η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει μέχρι το βράδυ να διαγνώσει τις προθέσεις της Πολιτείας απέναντι στις ομάδες που δεν έχουν φορολογική ενημερότητα. Δίχως αυτή ο φάκελος που θα κατατεθεί προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αύριο θα είναι… λειψός και ο κίνδυνος μη συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα μεγάλος.

Στην «Ένωση» ελπίζουν πως έστω και την ύστατη στιγμή θα βρεθεί η λύση. Είτε με την εξασφάλιση προσωρινής φορολογικής ενημερότητας για όλες τις προβληματικές ΠΑΕ (ειδάλλως θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και το τηλεοπτικό συμβόλαιο) είτε με την παροχή νέας διορίας από την ΕΕΑ για να τακτοποιηθούν σε κάποιο βαθμό οι οφειλές. Χθες συνεχίστηκαν οι επαφές για την αποπληρωμή μέρους της δόσης από το άρθρο 44 και των λοιπών χρεών προς την Εφορία, με διακανονισμό που θα προβλέπει μία μεγάλη προκαταβολή και αρκετές δόσεις. Πάντως είναι αμφίβολο αν, ελλείψει χρημάτων, μπορεί η ΠΑΕ να είναι συνεπής ακόμη και σε αυτούς τους διακανονισμούς.

Μεταγραφές χωρίς… υπογραφές

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται σήμερα να ολοκληρώσει τουλάχιστον δύο μεταγραφές, αλλά χωρίς… υπογραφές, αφού όσο δεν υπάρχει φορολογική ενημερότητα δεν μπορεί να αποκτήσει παίκτες. Η μετακίνηση του 29χρονου Πορτογάλου επιθετικού Εμίλιο Φουρτάδο που έφτασε να γίνει σίριαλ θα «κλείσει», με την Παναχαϊκή να εισπράττει 60.000 ευρώ σε δύο δόσεις και τον παίκτη να υπογράφει σήμερα για δύο χρόνια έναντι 40.000 ευρώ ετησίως, εφόσον περάσει επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις. Επίσης η «Ένωση» τελειώνει τη μεταγραφή του 21χρονου κεντρικού αμυντικού Γιώργου Κουτρουμπή. Η Καλλιθέα, όπου αγωνίζεται ο παίκτης, θα εισπράξει άμεσα 15.000 ευρώ και άλλες 20.000 σε δύο δόσεις (Νοέμβριο και Φεβρουάριο). Παίκτης της ΑΕ πρέπει να θεωρείται και ο 21χρονος αμυντικός Κώστας Τσούπρος του Αστέρα Αμαλιάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Βλάχος έχει ζητήσει επιτακτικά ενίσχυση στη θέση του αμυντικού χαφ. Ο Σταύρος Τσουκαλάς προτίμησε τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η περίπτωση του Παύλου Μητρόπουλου συγκεντρώνει δυσκολίες λόγω των απαιτήσεων του Παναιτωλικού. Δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να «ξοδέψει» μία από τις τρεις θέσεις που διαθέτει (Γιάγκο και Φουρτάδο ήδη καλύπτουν τις δύο από τις τρεις) για παίκτη άνω των 24 ετών ή ξένο για να καλύψει αυτή του μεσοαμυντικού.

* Η ΑΕΚ μετά και το χθεσινό φιλικό απέναντι στην Έβερτον ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Αγγλία και παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.


*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου