ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Φέρνουν πιο κοντά Ολυμπιακό και Σκιλασί

Φέρνουν πιο κοντά Ολυμπιακό και Σκιλασί

11/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Φέρνουν πιο κοντά Ολυμπιακό και Σκιλασί

Για συμφωνία του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Σκιλασί κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Αγγλία, επικαλούμενα ρεπορτάζ του «Skysports». Μάλιστα αναφέρονται σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών και αποζημίωση των «κανονιέρηδων» με ένα ποσό κοντά στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Μια προσεκτικότερη ματιά στο ρεπορτάζ του «Skysports» όμως, δείχνει πως το βρετανικό Μέσο κάνει αναφορά σε… ελληνικά δημοσιεύματα σχετικά με συμφωνία του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τον 31 ετών αμυντικό!

«According to reports in Greece, Olympiakos are in talks with Arsenal defender Sebastien Squillaci after agreeing a deal with the Premier League. Squillaci is discussing a three-year deal, with Olympiakos looking for an experienced centre-half to replace Olof Mellberg, who has joined Villarreal», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Το γεγονός πάντως, πως ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται πλέον στα πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ (είχε μόλις 1 συμμετοχή στο περσινό πρωτάθλημα της Premier League) αλλά και ότι το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι, κάνει το σενάριο απόκτησής του ακόμη πιο κοντινό.

Οι «ερυθρόλευκοι» σίγουρα ενδιαφέρονται για τον Γάλλο στόπερ, εμφανίζονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με αποδοχές ύψους 800 χιλιάδων ευρώ, όμως δεν φαίνεται οι διαπραγματεύσεις να είναι «τελειωμένες» όπως παρουσιάζεται.

Άλλωστε, υπάρχουν πολλές προτάσεις που έχουν φτάσει για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και οι Πειραιώτες προχωρούν πολύ προσεκτικά προκειμένου να καλύψουν το κενό στο ρόστερ τους.



πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου