ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

"Κόπηκε" ο Κανού!

"Κόπηκε" ο Κανού!

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Και όμως είναι αλήθεια: "κόπηκε" ο Κανού! Στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην μεταγραφή του Βραζιλιάνου, λόγω ότι είναι ανέτοιμος. Πάνε για άλλον κεντρικό αμυντικό.
Απ' τον Ολυμπιακό ενημέρωσαν πως δεν θα προχωρήσουν τελικά στην μεταγραφή του Βραζιλιάνου στόπερ Κανού (!) από την Σταντάρ Λιεγης, λόγω ότι ο ποδοσφαιριστής κρίθηκε ανέτοιμος και "κόπηκε" οριστικά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ο Λατινοαμερικανός σέντερ-μπακ δεν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για άλλον κεντρικό αμυντικό. Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο επεσήμαναν πως ναι μεν εκτιμούν τις δυνατότητες του Κανού, αλλά τόνισαν πως δεν βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, οπότε θα στραφούν στην περίπτωση άλλου σέντερ μπακ ώστε να ενισχύσουν το κέντρο της άμυνας τους, καθώς βάση των υπολογισμών τους ο Βραζιλιάνος θα χρειαστεί ένα με δυο μήνες (!) για να παρουσιαστεί έτοιμος.

Και χρόνος δεν υπάρχει από την στιγμή που οι υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν τέλος Αυγούστου και το Champions League στα μέσα Σεπτέμβρη. "Θέλουμε έναν στόπερ ο οποίος να είναι έτοιμος αγωνιστικά από... χθες", δήλωσαν από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ενημέρωσαν πως θα υπάρξει πολύ σύντομα εξέλιξη στο θέμα του σέντερ-μπακ, καθώς ήδη έχουν έτοιμες στην λίστα τους τις εναλλακτικές λύσεις για την θέση του κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα, άφησαν να εννοηθεί πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νεότερα ακόμη και εντός της ημέρας (8/8).

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση απ' τον Ολυμπιακό είναι πως εντός της ημέρας (8/8) είναι πολύ πιθανό να έρθουν σε συμφωνία με άλλον ποδοσφαιριστή για την θέση του κεντρικού αμυντικού. Ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.  Το ποιος θα είναι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου