ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Φαβορι ο Λουγκανο και Μποντανεγκρα (videos)


 Φαβορι ο Λουγκανο και Μποντανεγκρα (videos)

9/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Το φαβορί Λουγκάνο και ο “παλιός” Μποκανέγκρα! Μπορει ο Κανου να μην ντυθηκε στα ερυθρόλευκα αλλα στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να ψάχνουν για το νέο ηγέτη της άμυνας. Ο χρόνος πλέον πιέζει καθώς το μοντάρισμα της ομάδας έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Ζαρντίμ έβγαλε ξανά από το… συρτάρι τη λίστα με τα ονόματα, σε μια προσπάθεια να αποκτηθεί κάποιος καλύτερος από τον Βραζιλιάνο που πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για το Βέλγιο.



Ενα απο τα  πρώτα όνοματα είναι αυτό του Ντιέγκο Λουγκάνο. Ο Ουρουγουανός ανήκει στη  Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θέλει και αυτο ειναι ενα συν για την μετακινηση του . “Ψάχνεται” καιρό για να φύγει και αν εχει την κατάλληλη πρόταση θα το κάνει σιγουρα. Είναι ακριβή περίπτωση για αγορά  ένας δανεισμός όμως είναι στα μέτρα του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιό του μπορεί να καλυφθεί ανετα από τους ερυθρόλευκους. Είναι σε καλή ηλικία 31 στα 32, έχει τεράστια εμπειρία, διαθέτει ποιότητα που σπάνια βρίσκεις σε αμυντικό, είναι αυτό που λέμε προσωπικότητα.
Δειτε βιντεο...





Το δεύτερο όνομα, είναι του Καρλος Μποκανεγκρα
Επαίξε το ονομα του Αμερικανου πριν λίγες εβδομάδες, αλλά τελικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν το προχώρησαν. Ο 33χρονος άσος με καριέρα σε Αγγλία (Φούλαμ), Γαλλία (Ρεν, Σεντ Ετιέν) αυτή τη στιγμή ανήκει στους Ρέιντζερς της Σκωτίας, το “ανήκει” όμως είναι σχετικό, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα έχει υποβιβασθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων και αν θέλει ο παίκτης να φύγει, μπορεί να το κάνει με ελάχιστα χρήματα. Είχε και εξακολουθεί να έχει υποστηρικτές εντός του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή από τους Ρέιντζερς μπορεί να προκύψει και ο τρίτος υποψήφιος, ο Ντορίν Γκοϊάν.

Δειτε βιντεο


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου