ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Περιμένουν την απάντηση της Ψούνη

Περιμένουν την απάντηση της Ψούνη

Στον Ολυμπιακό έχουν κάνει πρόταση στην Ηλέκτρα Ψούνη για της ανανέωση της συνεργασίας τους και περιμένουν την απάντηση της πολίστριας μέσα στην εβδομάδα. Την θέλουν Εθνικός και Βουλιαγμένη.
Μία εκ εκ των κορυφαίων αθλητριών της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού είναι η Ηλέκτρη Ψούνη. Η 27χρονη (12/9/1985) αμυντικός, η οποία είναι και διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, έχει δεχτεί πρόταση από τους Πειραιώτες για την ανανέωση της συνεργασίας τους και έχει ενημερώσει την διοίκηση πως θα απαντήσει εντός της εβδομάδας.

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβρη, αλλά τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Ηλέκτρα Ψούνη, θέλουν να γνωρίζουν από νωρίς το τι θα γίνει με την συνεργασία τους.

Η ομάδα για να ξέρει το αν θα πορευτεί μαζί με την Ηλέκρα Ψούνη στη νέα σεζόν ή αν θα χρειαστεί να βρει την αντικαταστάτρια της, ενώ η 27χρονη αμυντικός δεν μπορεί να καθυστερήσει περισσότερο την τελική της απόφαση, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτηση της έχουν εκφράσει τόσο ο Εθνικός όσο και η Βουλιαγμένη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, λοιπόν, θα ξέρουμε το που θα συνεχίσει την καριέρα της η Ηλέκτρα Ψούνη. Όσον αφορά την Άλκηστη Αβραμίδου, αλλά και την Φιλιώ Μανωλιουδάκη, αμφότερες ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό, ενώ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί η Σταυρούλα Αντωνάκου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου